.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Maša i Medvjed

img placeholder
,
hr_HR

Ne propustite avanture Maše i Medvjeda i nasmijte se uz svoje omiljene likove iz crtića!

2. sezona, 26 epizoda

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi nove avanture vrckave Maše i njezina najboljeg prijatelja Medvjeda. Ovaj hit crtić na zabavan način i s toplim humorom poučava djecu, ali i roditelje, o pravom prijateljstvu, brizi za druge, slobodi kreativnosti i međuljudskim odnosima.

 

„Maša i Medvjed“ topao je crtić nastao na temelju djeci omiljene tradicionalne ruske bajke istoga naziva. Glavna je razlika što u crtanoj seriji glavni junaci žive u suvremenom svijetu, što je kreatorima crtića otvorilo brojne nove mogućnosti u osmišljanju njihovih interakcija s drugim likovima, ali i s najmlađim gledateljima. Maša je vrckava djevojčica koja ne može mirno sjediti na jednome mjestu i sve je zanima. Medvjed je veliko biće jednako velika i topla srca koji voli imati mir i tišinu. Međutim, Medvjedu je jasno da će uz Mašu rijetko kada uživati u tišini jer uz nju nikad nije dosadno i ona mu uvijek donosi neke nove pustolovine.

Maša i Medvjed u svakoj epizodi uz mnogo smijeha i veselja isprobavaju nešto novo, a usput nešto i nauče. Na taj način i djeca nauče važne lekcije o prijateljstvu i međuljudskim odnosima. U drugoj sezoni pratit ćemo Mašu i Medvjeda dok otkrivaju svoju kreativnost i počnu se baviti slikarstvom, te time „zaraze“ cijelu šumu. Glavni junaci poželjet će provesti vrijeme i na intelektualan način i naučiti igrati šah, što će Mašu jako zainteresirati, a zajedno s drugim šumskim životinjama igrat će i hokej, i to metlama! Maša će naučiti da nije dobro jesti previše slatkiša, a u Medvjedovu salonu ljepote naučit će i da je manje uvijek više. Maša će se okušati i u ulozi superheroja, a Medvjed će sa svim životinjama proslaviti rođendan. Naravno, djeca će imati priliku vidjeti još mnogo njihovih avantura i nasmijati se uz svoje omiljene likove iz crtića, Mašu i Medvjeda!

Zgode Maše i Medvjeda pratite svaki dan u jutarnjem terminu!
 Tagovi