.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Maša i Medvjed, 27. prosinca - 1. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Vukovi su skovali plan kako da otmu Mašu i traže Medu otkupninu za nju.

2. sez., 17.-19. ep. - 27. prosinca

Maša se odluči okušati u ulozi superheroja. Hrabro ide iz podviga u podvig, ali se sve životinje smiju njenom ručno rađenom kostimu i naivnoj želji da ih spasi. Tko bi pomislio da će Mašina hrabrost zaista pomoći spasiti sve? Na kraju ispada da za herojsko ponašanje nije najvažniji kostim superheroja.

Medvjed ima rođendansku proslavu. Sve životinje dolaze čestitati mu i dati poklone. Vidjevši to Maša odluči pripremiti svoju rođendansku proslavu. Cilj joj je da nijedna od životinja slučajno ne zaboravi njezinu zabavu i listu poklona.

Medvjed ima novi hobi - strastveno sakuplja puzzle. Prestrašen da mu Maša ne pokvari planove, izgradi kućicu na drvetu. Nada se da će tamo u miru završiti svoje remek-djelo. Za to vrijeme, Maša čita priče o Sherlocku Holmesu - genijalnom detektivu. Sanja da otkrije nekog zločinca i odjednom se nađe usred poprišta zločina.


 

2. sez., 20.-22. ep. - 28. prosinca

Panda, Medvjedov mali rođak opet dolazi u posjet. Ovoga puta njihovo suparništvo s Mašom dolazi u obliku plesne groznice. Dok ih Svinja pokušava naučiti plesati, Medo gradi pozornicu u dvorištu. Šumski stanovnici bit će doista iznenađeni večerašnjim plesnim nastupom!

U nadi da će očarati Medvjedicu koja voli igrati tenis, Medvjed gradi teniski teren u dvorištu. Himalajski Medvjed želi se praviti važan pred Medvjedicom te upropasti plan. Maša odluči spasiti situaciju i pozove Himalajskog Medvjeda na turnir. Maša pokušava savladati igračku tehniku, ali ubrzo shvati da je tajna pobjednika negdje drugdje…

Svi su radoznali i žele saznati detalje o svojim precima: kakvi su bili, što su radili… Medvjeda zanima kako je izgledao njegov predak Pra-Medvjed. Kako bi odgovorio na to pitanje Medo mora izmisliti i izgraditi… pogodite što? Pravi vremenski stroj! Naravno, Maša ne može propustiti takvo otkriće!2. sez., 23.-25. ep. - 29. prosinca

Maša otkrije svoje nove talente, te joj Medvjed kupi dugoočekivani uređaj- novi novcati TV! Maša ne može propustiti takvu sjajnu priliku da dokaže kako kreativni pristup može riješiti svaki problem, posebice ako je još i Panda spreman pomoći!

Možete li zamisliti Mašu kao vilu? Kakvu čaroliju bi stvarala? Naravno, neku čarobnu i fantastičnu! Posebno kada Medvjed odluči razveseliti Medvjedicu i organizirati bal pod maskama!
Maša uloži sav svoj trud kako bi stvorila pamtljivi, veseli Tulum. Ali ni ova čarobna večer ne može proći bez Mašinih trikova…

Medvjed je već umoran od toga da je vječna dadilja Maši i Pandi, koji su i ovaj put uništili čitavu njegovu kuću! Odluči se malo odmoriti te unajmi posebnu dadilju za male “anđele”…


 

2. sez., 26. ep. - 30. prosinca

Svi žele zauvijek ostati u čarobnom svijetu djetinjstva, ali nažalost, uvijek dođe vrijeme kada se mora odrasti… ni Maša nije iznimka!1.-2. ep. - 30. prosinca

Negdje daleko u malenoj kući pored pruge stanuje malena ali vrlo nemirna djevojčica po imenu Maša. Ona se obožava igrati sa životinjama ali životinje time nisu baš oduševljene i stalno se skrivaju pred Mašom. Jednoga dana Maša odlazi u šumu i tamo nalazi udobnu kućicu u kojoj stanuje Medo, koji je baš u tom trenutku otišao na pecanje. Vrativši se s pecanja, pronalazi kućicu u neredu kojemu je uzrok mala djevojčica i koja je njegov krevet pretvorila u trampolin. Medo se trudio na sve načine riješiti dosadnog gosta a kada je napokon uspio obuze ga je tjeskoba. Što li će biti s malom djevojčicom u mračnoj šumi. Požurio ju je pronaći i nakon što je bezuspješno pretražio cijelu šumu, pronašao ju je opet u svojoj kući.

Stiže jesen i Medo se priprema za zimski san zabarikadiravši se u kuću. No, to ne može spriječiti Mašu da uđe i napravi nered po kući probudivši roj pčela. I kada su napokon sve njezine ludorije prestale i Medo joj skuhao kašu, Maša je zaspala.3.-4. ep. - 31. prosinca 

Medo toliko voli Božić da se probudio samo da bi ga proslavio. Lijepo je počistio cijelu kuću, ukrasio božićnu jelku i čekao Djeda Božićnjaka da stigne. No, kada umjesto Djeda dođe Maša praznici se pretvore u katastrofu: jelka je spaljena, ukrasi razbijeni a i Djed Božićnjak nastrada. Kako stanovnici šume ne bi ostali bez svojih darova, Maša i Medo će se potruditi da srede stvari i proslave Božić kao nikada do sad.

Pao je snijeg i Medo odluči Mašu naučiti kako da raspozna sve te tragove životinja u snijegu. Maša je sve samo ne pažljivi učenik i to izluđuje Medu ali na njegovo veliko iznenađenje, neki od odgovora i nisu tako daleko od istine kako je on mislio.

5.-6. ep. - 1. siječnja

Vukovi su skovali plan kako da otmu Mašu i traže Medu otkupninu za nju. Ali plan im se izjalovi kad shvate da je Medo u stvari zadovoljan što je Maša nestala. Kada im Maša zagorča život do krajnjih granica oni odluče platiti Medi samo da ih oslobodi Maše.

Medo je ubrao ukusne plodove i krenuo praviti džem. Ideja baš po Mašinom ukusu! A i nema ništa bolje od igranja astronauta sa staklenkom za džem na glavi. Pokušavši izvući Mašu iz staklenke, Medi zaglavi šapa, te će ostatak njegovog dana proći u pokušajima da ju izvuče.

 


 Tagovi