.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Maša i Medvjed, 24. - 29. travnja

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi nove avanture vrckave Maše i njezina najboljeg prijatelja Medvjeda. Ovaj hit crtić na zabavan način i s toplim humorom poučava djecu, ali i roditelje, o pravom prijateljstvu, brizi za druge, slobodi kreativnosti i međuljudskim odnosima.

2. sez., 21. ep. - 24. travnja

U nadi da će očarati Medvjedicu koja voli igrati tenis, Medvjed gradi teniski teren u dvorištu. Himalajski Medvjed želi se praviti važan pred Medvjedicom te upropasti plan. Maša odluči spasiti situaciju i pozove Himalajskog Medvjeda na turnir. Maša pokušava savladati igračku tehniku, ali ubrzo shvati da je tajna pobjednika negdje drugdje…

2. sez., 22. ep. - 25. travnja

Svi su radoznali i žele saznati detalje o svojim precima: kakvi su bili, što su radili… Medvjeda zanima kako je izgledao njegov predak Pra-Medvjed. Kako bi odgovorio na to pitanje Medo mora izmisliti i izgraditi… pogodite što? Pravi vremenski stroj! Naravno, Maša ne može propustiti takvo otkriće!

2. sez., 23. ep. - 26. travnja

Maša otkrije svoje nove talente, te joj Medvjed kupi dugoočekivani uređaj- novi novcati TV! Maša ne može propustiti takvu sjajnu priliku da dokaže kako kreativni pristup može riješiti svaki problem, posebice ako je još i Panda spreman pomoći!

2. sez., 24. ep. - 27. travnja

Možete li zamisliti Mašu kao vilu? Kakvu čaroliju bi stvarala? Naravno, neku čarobnu i fantastičnu! Posebno kada Medvjed odluči razveseliti Medvjedicu i organizirati bal pod maskama!
Maša uloži sav svoj trud kako bi stvorila pamtljivi, veseli Tulum. Ali ni ova čarobna večer ne može proći bez Mašinih trikova…

2. sez., 25. ep. - 28. travnja

Medvjed je već umoran od toga da je vječna dadilja Maši i Pandi, koji su i ovaj put uništili čitavu njegovu kuću! Odluči se malo odmoriti te unajmi posebnu dadilju za male “anđele”…2. sez., 26. ep. - 29. travnja

Svi žele zauvijek ostati u čarobnom svijetu djetinjstva, ali nažalost, uvijek dođe vrijeme kada se mora odrasti… ni Maša nije iznimka!
 

 


 Tagovi