.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Maša i Medvjed, 21.-24. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Možete li zamisliti Mašu kao vilu? Kakvu čaroliju bi stvarala? Naravno, neku čarobnu i fantastičnu!

2. sez., 15.-17. ep. - 21. studenog

Medvjed se očajnički bori protiv pohlepnih moljaca koji su se pojavili u njegovoj kući. Pokušavajući spasiti svoju magičnu kutiju, stavi je na trijem. Maša pronalazi magični šešir koji ju čini nevidljivom.

Maša i Medvjed odluče snimiti film, ali se posvađaju oko radnje filma. Pa o čemu će biti onda film? O špijunima, čudovištima ili dalekim svjetovima? Ili možda postoji neka druga zanimljivija ideja?

Maša se odluči okušati u ulozi superheroja. Hrabro ide iz podviga u podvig, ali se sve životinje smiju njenom ručno rađenom kostimu i naivnoj želji da ih spasi. Tko bi pomislio da će Mašina hrabrost zaista pomoći spasiti sve? Na kraju ispada da za herojsko ponašanje nije najvažniji kostim superheroja.

 

2. sez., 18.-20. ep. - 22. studenog

Medvjed ima rođendansku proslavu. Sve životinje dolaze čestitati mu i dati poklone. Vidjevši to Maša odluči pripremiti svoju rođendansku proslavu. Cilj joj je da nijedna od životinja slučajno ne zaboravi njezinu zabavu i listu poklona.

Medvjed ima novi hobi - strastveno sakuplja puzzle. Prestrašen da mu Maša ne pokvari planove, izgradi kućicu na drvetu. Nada se da će tamo u miru završiti svoje remek-djelo. Za to vrijeme, Maša čita priče o Sherlocku Holmesu - genijalnom detektivu. Sanja da otkrije nekog zločinca i odjednom se nađe usred poprišta zločina.

Panda, Medvjedov mali rođak opet dolazi u posjet. Ovoga puta njihovo suparništvo s Mašom dolazi u obliku plesne groznice. Dok ih Svinja pokušava naučiti plesati, Medo gradi pozornicu u dvorištu. Šumski stanovnici bit će doista iznenađeni večerašnjim plesnim nastupom!

 

2. sez., 21.-23. ep. - 23. studenog

U nadi da će očarati Medvjedicu koja voli igrati tenis, Medvjed gradi teniski teren u dvorištu. Himalajski Medvjed želi se praviti važan pred Medvjedicom te upropasti plan. Maša odluči spasiti situaciju i pozove Himalajskog Medvjeda na turnir. Maša pokušava savladati igračku tehniku, ali ubrzo shvati da je tajna pobjednika negdje drugdje…

Svi su radoznali i žele saznati detalje o svojim precima: kakvi su bili, što su radili… Medvjeda zanima kako je izgledao njegov predak Pra-Medvjed. Kako bi odgovorio na to pitanje Medo mora izmisliti i izgraditi… pogodite što? Pravi vremenski stroj! Naravno, Maša ne može propustiti takvo otkriće!

Maša otkrije svoje nove talente, te joj Medvjed kupi dugoočekivani uređaj- novi novcati TV! Maša ne može propustiti takvu sjajnu priliku da dokaže kako kreativni pristup može riješiti svaki problem, posebice ako je još i Panda spreman pomoći!

 

 

2. sez., 24.-26. ep. - 24. studenog

Možete li zamisliti Mašu kao vilu? Kakvu čaroliju bi stvarala? Naravno, neku čarobnu i fantastičnu! Posebno kada Medvjed odluči razveseliti Medvjedicu i organizirati bal pod maskama! Maša uloži sav svoj trud kako bi stvorila pamtljivi, veseli Tulum. Ali ni ova čarobna večer ne može proći bez Mašinih trikova…

Medvjed je već umoran od toga da je vječna dadilja Maši i Pandi, koji su i ovaj put uništili čitavu njegovu kuću! Odluči se malo odmoriti te unajmi posebnu dadilju za male “anđele”…

Svi žele zauvijek ostati u čarobnom svijetu djetinjstva, ali nažalost, uvijek dođe vrijeme kada se mora odrasti… ni Maša nije iznimka!

 


 

 Tagovi