.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mamica, 20. - 24. ožujka

Mamica 2. sezona - 21
,
hr_HR

U humorističnoj seriji 'Mamica', popularna Anna Faris glumi Christy, konobaricu u otmjenom restoranu u Napa Valleyju, koja je trijezna četiri mjeseca i trudi se biti dobra majka i prebroditi prošlost prepunu upitnih odluka.

2.-3. ep. - 20. ožujka

Christy i Bonnie će ostaviti nesuglasice po strani kako bi se zajedno suočile s obiteljskom krizom.

Christy odlazi na prvi spoj od prestanka konzumiranja alkohola. Za to vrijeme, Bonnie će učiti unuka Roscoea kockati. JUSTIN LONG gostuje u ulozi muškarca s kojim će ići na spoj, Adama.

4.-5. ep. - 21. ožujka

Svi će testirati Christyno strpljenje, dok će Bonnie sresti staru suparnicu.

Christy će steći novu prijateljicu, Reginu (koju glumi OCTAVIA SPENCER), koja ima ozbiljne probleme. Za to će vrijeme Bonnie pokušati staviti tuđe potrebe ispred svojih.

6.-7. ep. - 22. ožujka

Christy je odlučna u namjeri da ide polako u novoj vezi s Adamom. Za to će vrijeme Bonnie i njezina suparnica iz Anonimnih alkoholičara, Marjorie (koju glumi MIMI KENNEDY), imati oprečna mišljenja oko toga što znači ići polako.

Christy će zauzeti borbeni stav protiv Lukeovih konzervativnih roditelja (NICKY SEARCY i LAUREN BOWLES u gostujućim ulogama), koji su jako uzrujani zbog Violetine trudnoće. Bonnie je odlučila ne dopustiti menopauzi da utječe na nju.

8.-9. ep. - 23. ožujka

Christy je nervozna zbog odlaska na romantični vikend s Adamom. Za to vrijeme, Gabrielova žena Claudia (COURTNEY HENGGELER u gostujućoj ulozi) sumnja da je muž vara i povjerit će se Christy.

Kada Bonnie ostane bez posla i nađe se u poteškoćama, Christy je će joj pokušati pomoći da stane na noge. Octavia Spencer vratit će se kao Christyna nova prijateljica Regina.

10.-11. ep. - 24. ožujka

Christy teško prihvaća da joj je život puno lakši otkad Bonnie živi s njom. Baxter će kampirati na prilazu.

Christy će se naći u sredini, između Bonnie i chefa Rudya, kad se njih dvoje počnu viđati. Zvijezda serije Dva i pol muškarca, JON CRYER, režirao je nastavak.

 

 

 Tagovi