.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 9. - 13. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2229. ep. - 9. siječnja

Shivam je na štandu i gleda Sudhu koja stoji na balkonu. Nandini nudi Karuni pomoć, ali Kundan je gnjavi. Triveni ovog puta podupire Nandini i kaže joj neka pomogne Karuni. Premal dolazi kući pijan. Shivam ga istuče kada to vidi. Krish prima hitan poziv i juri u bolnicu. Kundan ugleda priliku i dok Karuna spava, uzima injekciju i odluči je ubrizgati Nandini. Uskoro se vraća Krish, kojemu je Amit dopustio da se vrati kući jer zna da Karuni nije dobro. Kundan se naljuti zbog toga, ali ne može ništa poduzeti. Odluči se osvetiti Nandini na Karuninoj rođendanskoj zabavi.

2230. ep. - 10. siječnja

Triveni kaže Nandini da pripremi sve za proslavu. Shankar dolazi odjeven kao sluga i zapošljava se u Premalovoj kući. Sudha prepoznaje Shivama i kaže mu da ga poznaje. Shivam je prvo u šoku, ali onda shvaća da ga Sudha neće odati. Amit dolazi u Karuninu kuću. Nije sretan kada vidi da Nandini mete podove i obavlja druge kućanske poslove. Nandini stavlja mrave u Kundanov ručnik i on se počinje češati. Amit poziva pomoć i kaže im da obave sve potrebne pripreme kako bi iznenadili Nandini. Kundan za to vrijeme kuje vlastiti plan. Pozvat će narikače na Karunin rođendan i okriviti Nandini za to.

2231. ep. - 11. siječnja

Krish odlazi u Kundanovu staru kuću kako bi pronašao dokaze protiv Kundana, ali prima poziv od Karune da se vrati kući na proslavu rođendana. Drži dokaz u ruci, ali ostavlja ga i odlazi prije nego što ga je pogledao. Sudha odlazi u kuhinju, a Shankar dolazi za njom. Njezina svekrva zamalo da ih ne ugleda zajedno. Kundan donosi tradicionalnu odjeću za žene da je odjenu na proslavi. Sudha i ostale narikače su ispred Kundanove kuće i čekaju da ih pozovu unutra. Sudha ne zna da je pozvana u sestrinu kuću i to zato da upropasti svečanu prigodu. Kundan je odlučan u namjeri da to učini i okrivi Nandini za to.

2232. ep. - 12. siječnja

Obitelj je sretna zbog Karunina rođendana i čekaju da počne glavni dio proslave, kada ulaze narikače i stvaraju nelagodu i čuđenje na tako svečanoj prigodi. Sudha se skriva i začuđena je jer se nalazi u kući svoje sestre. Nandini je žao što je Sudha dovedena u tako neugodnu situaciju, ali Sudha viče na nju i kaže joj da se treba sramiti svog ponašanja. Nandini je slomljena, a Sudha odlazi. U tom trenutku Amit predaje Nandini pismo u kojem piše da se može vratiti u bolnicu i raditi kao liječnica jer je Amit preuzeo svu krivnju na sebe kako bi je spasio. Nandini je ljuta na njega jer si je tako uništio karijeru. Poslije ga grli i zahvaljuje Amitu zbog toga, ali joj je istovremeno i žao zbog njegove karijere.

2233. ep. - 13. siječnja

Amit odlazi iz Karunine kuće i ostavlja Nandini ganutu. Shivam govori Sudhi da mora prestati raditi kao narikača i kaže joj da će on to reći njezinoj obitelji, ako ona ne može. Sudha na to odgovara ljutnjom. Nandini je napeta i iscrpljena nakon svega što se dogodilo u kući. Dok u ruci drži bakinu sliku, pred njom se pojavljuje baka. Hrabri je da se nastavi boriti protiv Kundana. Nandini odlazi na terasu i suočava se s Kundanom. Svađaju se i Kundan priznaje da je on odgovoran za to što je Sudha narikača i govori Nandini da je to tek početak njezinih nevolja, ali Nandini mu oštro odgovara. Kundan drži Nandini za vrat, a ona mu se pokušava othrvati. Tada u kuću ulazi Krish. Ne vidi ih, ali je zbunjen kada pronađe bakinu sliku.

 


 

 Tagovi