.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 7.-11. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Baka radi dramu i optužuje Nandini da je provela noć s Krishem. Amit to čuje i odlazi.

2184. ep. - 7. studenog

Krish pada pred Nandininim nogama i ona prasne u smijeh. Krish joj kaže da je prekrasna. Kundan obećava da će se osvetiti Nandini i telefonski razgovara s Krishom. Prisustvujemo raznim obredima Sudhina i Premalova vjenčanja. Amit zamišlja sebe uz Nandini na vjenčanju. Nandini pljusne Krisha kad joj na glavu stavi maang tekku. Sonthalia kaže Shekhawatu i Nandini da ispune njezine uvjete jer će inače oni snositi posljedice.

 

 

2185. ep. - 8. studenog

Sudhino vjenčanje je u tijeku, ali njezini svekar i svekrva traže automobil ako žele da se vjenčanje obavi do kraja. Nandini im govori da će njihovi zahtjevi uskoro biti ispunjeni. Dolazi čovjek te predaje Sonthalijinima Sudhine nalaze o trudnoći. Oni pobjesne i pokušaju zaustaviti vjenčanje i svima kažu rezultate pretraga. G. Shekhawat im prilazi, ali Nandini ga sprečava da pogne glavu pred Sonthalijinima. Ona im kaže da Primal ne ide nikamo jer je otac djeteta u Sudhinu trbuhu. Posljednji kadar zaustavlja se na Nandini.

 

 

2186. ep. - 9. studenog

Nandini govori Sonthalijinima da je Premal otac Sudhina djeteta. G. Sonthalia kaže da ne vjeruje. Krish ulazi s policijom, a g. Sonthalia kaže da ne zahtijeva nikakav miraz. Poslije Krish kaže Nandini da su policajci bili lažni. Nandini je šokirana. Premal govori Sudhi da ne ide nikamo i da će uvijek biti uz nju. Nandini se ljuti na Krisha i govori mu da bi trebao odrasti i da se ne bi trebao miješati u stvari koje se tiču njezine obitelji. Krish odlazi. Amit dolazi k Nandini i kaže joj da mu se ne treba obraćati tako službeno. Kaže joj da bi volio da ga zove Amit i da budu prijatelji. Nandini je u početku neugodno, ali ipak ga počne zvati Amit. Scenu prati romantična glazba. Amit i Nandini se gledaju. Amit odlazi. Posljednji kadar zaustavlja se na Nandini.

 

 

2187. ep. - 10. studenog

Krish susreće Kundana. Kundan mu govori neka ne bježi od odnosa, nego se suoči s njima. Kundan se planira osvetiti Nandini preko njega. Nandini se posklizne i padne u Krishevo naručje. Prolazi baka i vidi ih te od tog događaja pred svima stvara dramu. G. Shekhawat zato zamoli baku da ode. Amit potpisuje dokumente za rastavu. Baka se odlučuje osvetiti Nandini i izvršava svoj plan tako što zaključava Krisha i Nandini same u sobu. Nandini je zbog toga ljuta, a Krish se glupira kao i obično. Pušta glazbu na mobitelu. Nandini i Krish gledaju se u romantičnom trenutku.

 


2188. ep. - 11. studenog

Baka radi dramu i optužuje Nandini da je provela noć s Krishem. Amit to čuje i odlazi. Nandini ga vidi dok odlazi. Amit joj kaže da je potpisao dokumente za rastavu i zaprosi je. Karuna ohrabruje Krisha da se bori za svoju ljubav. Nandini gleda Anandinu sliku i traži njezin blagoslov. Amit i Nandini upravo trebaju razmijeniti prstenje, ali u tom se trenutku oglasi Krish i prstenje pada na pod. Nandini ga podigne te ona i Amit razmjenjuju prstenje. Amit joj stavlja Krishev prsten. Krish mu govori da je to njegov prsten, pa ga Amit skida i stavlja Nandini svoj prsten. Amit i Nandini su se zaručili. Krish odlučuje da će nagovoriti Nandini da se ne uda za Amita, nego za njega.

>>>> Mala nevjesta, 14.-18. studenoga

 


 Tagovi