.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 5. - 9. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Kundan je zadovoljan jer ga nitko nije otkrio u Nandininoj sobi. Kada svi odu, Kundan ponovno prijeti Nandini.

2204. ep. - 5. prosinca 

Kada su se vratili u svoju sobu, Krish tješi Nandini. Hvali je zbog načina na koji se ophodi s njegovom obitelji. Svira romantična glazba i oni imaju romantičan trenutak. Amit kaže Vandani da želi da odu zajedno na odmor, ali ako im to ne učini odnos nimalo boljim, moraju se rastati. Krish odlazi u policijsku postaju i traži da odmah pronađu i uhite Nandinina bivšeg muža. Nandini im kaže da je nitko ne maltretira, da ne poznaje nikakvog Kundana i zamoli policajce da odu. Kundan se naljuti, ali Nandini mu kaže da ga nije ona prijavila policiji. Krish zove Nandini da dođe u bolnicu jer Shankar u bunilu stalno doziva njezino ime. Nandini i Krish zbunjeni su time. Nandini kaže bolničarkama da se što bolje brinu za Shankara. Karuna zove Nandini i kaže joj da se odmah mora vratiti kući, ali bolničarka dolazi po nju jer je Shankar želi vidjeti. Krish i ona odlaze k njemu. Tada u bolnicu ulazi Kundan, zabrinut za to što će se dogoditi ako Shankar ispriča cijelu istinu pred Krishem. Mora zaustaviti ponovni susret brata i sestre.


2205. ep. - 6. prosinca

Shankarovo stanje se pogoršava. Kundanu zbog toga lakne, ali misli o tome kako ga mora spriječiti da kaže istinu. Sudhina svekrva s prijateljicama razgovara o Sudhi. Sudha ih čuje kako govore ružne stvari o njoj i tužna je zbog toga. Premal također misli kao i njegova majka te se naljuti na Sudhu kada mu ona prigovori zbog toga. U Karuninoj kući obavljaju obred pročišćenja. Dolazi Triveni. Nandini prima poziv iz bolnice zbog hitnog slučaja. Odlazi u bolnicu usred obreda, a obitelj nije sretna zbog toga. Triveni ulazi upravo u trenutku dok se Nandini prepire sa svećenikom. Kada Triveni to vidi, prilazi Nandini i pljusne je.


2206. ep. - 7. prosinca

Nandini ponovno sjedne i obred se nastavlja, ali ona opet prima poziv iz bolnice. Kaže svima da ovaj put doista mora ići. Triveni se naljuti i govori Karuni svašta protiv Nandini. Nandini vidi da je Shankar jako loše te zaključi da moraju obavijestiti njegovu obitelj. Sprema se potražiti njegove podatke u njegovoj lisnici, ali telefonski poziv je prekida u tome. Premal i Sudha se svađaju jer joj Premal prigovara zbog njezina malog miraza i skromnog vjenčanja, za razliku od Nandinina, koje je bilo skupo i raskošno. Sudhi je zbog toga teško. Amit i Vandana su usred svađe, kada njemu jave da je Nandini stigla u bolnicu. Amitu je laknulo. Krish i Nandini imaju romantični telefonski razgovor, kada sa stropa padne ventilator, a Nandini čuje samo tresak i Krishev vrisak. Kundan stoji iza stupa i samozadovoljno se smješka. Nandini je u panici.

2207. ep. - 8. prosinca

Ventilator je pao pokraj Krisha. Njemu nije ništa. Triveni krivi Nandini i tvrdi da donosi Krishu i obitelji nesreću. Nandini i Amit slučajno se sudare na hodniku u bolnici, a Vandana prolazi baš u tom trenutku. Ljuta je na Nandini, ali Nandini joj smireno odgovara da nema razloga za ljubomoru. Krish i Nandini imaju romantičan trenutak kod kuće kada dolazi Triveni i odvodi Krisha. Kundan, koji se skriva iza vrata, pokušava napastovati Nandini. Čuvši Nandinin krik, Triveni ulazi u sobu, ali Kundan se skriva prije toga. Vraća se s Krishem i Karunom te nalaze uplašenu Nandini na vratima. Kada je pitaju zašto se uplašila, Nandini im laže da je vidjela velikog žohara.


2208. ep. - 9. prosinca

Kundan je zadovoljan jer ga nitko nije otkrio u Nandininoj sobi. Kada svi odu, Kundan ponovno prijeti Nandini. Nandini je prvo uplašena, ali onda shvaća da će morati poduzeti nešto da riješi taj problem. Krish i Nandini imaju romantičan trenutak, uz romantičnu glazbu. Svećenik kaže Nandini da mora napraviti 100 pogačica kako bi otjerala uroke od sebe. Triveni se slaže s njim. Krish se protivi, ali Nandini pristaje. Krish kupi pogačice u restoranu kako bi joj olakšao, ali Nandini ih odbija. Krish zato kaže Kundanu da ih podijeli sirotinji, ali ih ovaj baca i sačuva račun, koji poslije pokazuje Triveni. Napetost raste, a Triveni se približava kuhinji gdje Nandini peče pogačice. Triveni baca tanjur s pogačicama. Obitelj je začuđena.


 

 Tagovi