.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 30. siječnja - 3. veljače

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2244. ep. - 30. siječnja

Kundan je htio dati Nandini piće s alkoholom, ali joj ga Triveni uzima i popije ga umjesto nje. Pod utjecajem alkohola, napravi dramu i izvrijeđa Kundana pred svima. Krish odvodi Triveni da se otrijezni. Nandini ožedni i popije ostatak pića s alkoholom. Zbog toga se počne ponašati djetinjasto i izvodi smiješnu plesnu točku s Krishem. Krish zaboravi na svoju ljutnju i pridružuje joj se. Kundan ih vidi kako se hihoću i odlučuje se uskoro osvetiti Nandini. Idućeg jutra Krish je s Nandini, ali ona spava. Krish joj svejedno obećava da će se potruditi da njih dvoje imaju kvalitetniju vezu i da se neće svađati s njom. Kundan to vidi i nije sretan što su se Krish i Nandini pomirili.

2245. ep. - 31. siječnja

Krish ostavlja Nandini romantično pismo, ali Kundan ga uzima i potrga prije nego što se Nandini probudi. Uz to, dodaje tablete u kavu koju je Krish donio Nandini. Nandini popije kavu, sretna što je Krish učinio nešto lijepo za nju. Kundan govori Karuni i Triveni da je Nandini dodala alkohol u Trivenino piće. Kada vidi Nandini, Karuna pobjesni na nju i kaže joj da će od sada raditi samo ono što joj ona kaže jer njezino ponašanje samo uzrokuje probleme u obitelji. U Karuninoj se kući treba održati obred prisjećanja na pokojnike, a kada Nandini vidi da je riječ o Akheraju i Harki, uzruja se i kaže da ne želi sudjelovati. Karuna i svi ostali šokirani su.

2246. ep. - 1. veljače

Krish je ponovno ljut jer je Nandini uzrokovala stres njegovoj majci i viče na nju. Premal glumata pred Sudhom. Obećava joj da će se promijeniti i moli je da mu pruži drugu priliku i Sudha mu povjeruje. Premal poziva Nandini na jednu lokaciju te dovodi i Sudhu na isto mjesto. Dolaze kriminalci i žele nauditi Sudhi, ali u tom trenutku dolazi Shivam i spašava je. Zatim dolaze i Nandini i Premal, koji je sve to gledao skriven. Premal se pravi da nije znao što se događa, a Shivam viče na njega. Nandini je također uz Shivama, ali Premal uspijeva zavarati Sudhu i ona odlazi s njim. Nandini pita Shivama tko je on i zašto stalno pomaže Sudhi, a on joj govori da je zaljubljen u Sudhu.

2247. ep. - 2. veljače

Nandini kaže Shivamu da će ga poduprijeti ako doista voli Sudhu. Vikram poziva Shivama, predaje mu paket lijekova i kaže mu da to dostavi bolničaru u bolnicu Surodayu. Shivam to prvo odbija, a zatim pristaje, govoreći mu da je to posljednji put da to čini za njega. Shivam je u bolnici kada stiže policija. Kada ih vidi, skrije se i baca paket u smeće. Kundan vadi paket iz smeća i stavlja ga u Karuninu torbu. Policija provjerava sve u bolnici te zaustavljaju i Shivama. Kada to vidi, Nandini kaže policiji da ga puste jer je on njezin pacijent. Krish je sumnjičav i pita se zašto je Nandini lagala. Nandini to čini jer misli da je Shivam iskren i dobar jer pomaže njezinoj sestri Sudhi. Poslije, policija zaustavlja i Karunu. U torbi joj pronalaze paket droge i uhićuju je. Policija tuče Karunu. Kundan zove policiju i kaže da je Shivam odgovoran za drogu u bolnici. Na kraju, vidimo Kundana odlučnog da u idućih nekoliko sati uništi živote Krishu i Nandini.

2248. ep. - 3. veljače

Shivam je uhićen. Krish se ljuti na Nandini što je spasila Shivama u bolnici te je zbog toga njegova majka završila u zatvoru. Kaže Nandini da se zauvijek iseli iz njegove kuće. Nandini je povrijeđena i odlučuje da će razotkriti Kundana pred Karunom. Kada to učini, kažu joj da napusti kuću. Poslije prima poziv od Kundana, koji joj govori da je oteo Sudhu.

 

 

 

 

 Tagovi