.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 28. studenog - 2. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

Karuna kaže Krishu da ode po Nandini. Vandana se pokušava približiti Amitu. Amit joj kaže da ne može natjerati nekoga da je voli, nego samo voljeti.

2199. ep. - 28. studenog

Kundan otkriva Nandini kako se približio Karuni i zaveo je. Kaže joj da je spreman uništiti i nju i Krisha samo kako bi se osvetio Nandini. Nandini kaže kako neće dopustiti da se to dogodi. Nandini odgurne Kundana, pojuri stubama i sudari se s Krishem. Karunu zaboli noga. Nandini se požuri joj pomoći, a Karuna vrisne od boli. Krish odgurne Nandini, koja je zaprepaštena njegovom reakcijom. Vandana pokušava zavesti Krisha, ali je on izbacuje iz sobe. Nandini gleda Anandinu sliku i govori kako se neće moći sama boriti s Kundanom. Vandana optužuje dr. Naresha za napad i policija ga dolazi uhititi. Amit je šokiran. Nandini se prisjeća Kundanovih prijetnji. Prisjeća se i kako ju je Krish odgurnuo kada je pomogla Karuni. Prisjećanja prestaju i Nandini začuđeno pogleda prema krevetu.

 


2200. ep. - 29. studenog

Krish poziva Nandini na terasu. Krish joj kaže da mu je žao. Nandini i Krish imaju romantični trenutak. Nandini ga odgurne od sebe kada je nazove svojom nevjestom. Krish se čudi, a Nandini tada shvaća što je učinila. Ispričava mu se i njihov romantični trenutak se nastavlja, sve dok ga Kundan ne prekine svojim kucanjem i ulaskom. Kada Krish ode, Kundan kaže Nandini da joj nikada neće dopustiti da bude s Krishem. Vandana kaže da će povući optužbe protiv njegova oca ako se pristane pomiriti s njom. Nandini kaže Karuni neka se odmara jer joj je noga ozlijeđena. Kundan zadirkuje Nandini, a ona ga pljusne. Karuna je šokirana. Kada je Karuna ispituje, Nandini joj kaže da joj on nije svekar, nego „balvar“.

 

 

2201. ep. - 30. studenog

Nandini kaže Karuni istinu o Kundanu. Karuna se na to onesvijesti. Tada dolazi Krish i govori Nandini kako mu je majka najvažnija osoba na cijelom svijetu. Nandini se budi i shvaća da je sve to bio samo san. U bolnici, Krish misli na Nandini i zaboravlja na pacijente. Bolničarka ga upozorava da se koncentrira. Amit pristaje dati Vandani još jednu priliku te ona javlja odvjetniku da povuče njezine optužbe protiv Amitova oca. Kundan dodaje previše ljute papričice u jelo koje je Nandini skuhala. Krish zove Nandini na mobitel, ali javlja se Kundan. Krish mu kaže da se vraća tek ujutro jer mora raditi noćnu smjenu. Kundan je sretan zbog toga. Karuni je loše od prezačinjene hrane i Kundan je stavlja u krevet. Nakon toga prijeti Nandini kako će napokon izvršiti svoju osvetu, koju čeka punih 15 godina.

 

 

2202. ep. - 1. prosinca

Kundan kaže Nandini da će joj se osvetiti i da ga nitko neće moći spriječiti. Nandini ga udara po glavi i bježi. Nandini pokušava nazvati Krisha, ali on se ne javlja. Kada on zove nju, mobitel joj je isključen. Kundan ulazi u Nandininu sobu i govori joj kako ga nitko i ništa neće spriječiti da joj uništi život. Nandini ga odgurne i bježi. Kundan zna da će se vratiti, zbog Krisha. Nandini dolazi u kući svog očuha. Kundan kaže Krishu da je Nandini otišla k svojima jer ju je on ukorio. Krish se ljuti. G. i gđa Shekhawat su zabrinuti. Krish zove Nandini i kaže joj da je jako razočaran njome i da joj nikada neće oprostiti. Nandini odlazi u svoju sobu i misli na Kundana i Krisha.

 

 

2203. ep. - 2. prosinca

Karuna kaže Krishu da ode po Nandini. Vandana se pokušava približiti Amitu. Amit joj kaže da ne može natjerati nekoga da je voli, nego samo voljeti. Vandana mu kaže da je spremna čekati ga. Nandini se sprema reći Krishu istinu o Kundanu, ali tada nailaze na prometnu nesreću. Kundan zove Nandini na mobitel i kaže joj da će ubiti Krisha ako mu ona kaže istinu. Nandini je bez riječi. Amit kaže Vandani da je spreman dati njihovu braku još jednu priliku, ali ako ne uspiju, mora mu obećati da će otići zauvijek. Vandana pristaje na to. Karuna kaže Krishu da je jako uzrujana što joj snaha bježi iz kuće usred noći i vrijeđa njezina muža. Nandini joj kaže da joj je žao i da se to neće ponoviti. Karuna traži od nje da se ispriča Abhiramu i ona to čini.

 

 

 Tagovi