.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 26. - 30. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2219. ep. - 26. prosinca

Nandini je nadahnuta vizijom svoje prabake i odlučuje da će pobijediti Kundan. Dolazi Krish i govori joj da će uvijek biti uz nju. Nandini uvjerava Sudhu da se ne treba vratiti u kuću svojih svekra i svekrve, ali ona joj kaže da joj je ondje dobro i da se ne mora brinuti za nju. Sudha se vraća k njima i oni je nagovaraju da postane narikača. Nandini je slomljena kada pomisli na Sudhu. Dolazi Karuna i tješi je. Zatim dolazi Kundan i govori joj da bi se trebala više brinuti za svog muža i svoju novu obitelj nego za sestrinu. Karuna se slaže s njime. Kada oni odu, Nandini se zaklinje da neće dopustiti da Krish i njezina svekrva stradaju zbog Kundana i da će se boriti protiv njega svim snagama i pobijediti ga.

2220. ep. - 27. prosinca

Shivama otpuštaju iz bolnice. Nandini i Shivam zamalo da se ne susretnu ispred bolnice. Kundan shvaća da je Shivam izgubio pamćenje i odluči to iskoristiti. Policija dolazi obavijestiti Nandini da više ne smije raditi kao liječnica u bolnici. Vandana vrijeđa Nandini pred osobljem i govori joj neka smjesta napusti bolnicu. Amit kaže Nandini da će učiniti sve kako bi je vratio na posao u bolnici. Nandini susreće Kundana, koji pokušava igrati igrice s njom. Kundan šalje poruku Krishu da je Nandini izgubila posao i liječničku licenciju. Nandini ne želi da Krish dobije tu poruku kako mu to ne bi odvlačilo pažnju od ispita. Napetost raste dok pratimo hoće li Nandini stići izbrisati poruku prije nego što je Krish pročita.

2221. ep. - 28. prosinca

Nandini dolazi do dvorane gdje Krish ima ispite. Lakne joj kada shvati da Krish još nije pročitao Kundanovu poruku. Amit dolazi do Sudhine kuće. Premal vrijeđa Amita zato što ovaj brani Nandini. Amit odlazi. U Karuninoj kući, Kundan zgrabi Nandini za ruku. Nandini mu kaže da je pusti, ali on to odbija i prijeti joj da će na kraju posta sigurno on biti taj koji će piti vodu iz njezine ruke, a ne Krish.


2222. ep. - 29. prosinca

Kundan odigra cijelu predstavu kako bi mu Nandini dala vode na kraju posta, ali plan mu ne uspijeva. Nandini mu kaže da će večeras ona i Krish sigurno provesti noć zajedno. Vandana odlazi iz Amitove kuće. Karuna organizira Krishev i Nandinin medeni mjesec. Kundan je zaprepašten kada stiže kući i sazna da su Krish i Nandini otputovali na bračno putovanje.

2223. ep. - 30. prosinca

Kundan saznaje da su Nandini i Krish otputovali na bračno putovanje. Uspijeva saznati kamo su otputovali. Premal i njegova majka daju Sudhi odjeću za narikače. Iako to ne želi, Sudha se sprema za svoj prvi posao kao narikača. Nandini i Krish imaju romantičan trenutak u hotelu. Krish pokušava zavesti Nandini, ali ona shvati da nešto nije u redu i zaustavlja ga. Krish je razočaran jer im je Nandini pokvarila raspoloženje, ali Nandini osjeća neku opasnost.

 

 

 

 


 Tagovi