.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 23. - 27. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2239. ep. - 23. siječnja

Krish se naljuti kada mu Nandini kaže da je nezreo. U tom trenu dolazi Karuna, s Triveni i Kundanom, i shvaća da nešto nije u redu između njih dvoje. Kundan joj kaže da su Krish i Nandini odrasli i da ih treba pustiti da sami riješe svoje probleme. Prerušen u poreznika, Shivam vraća Sudhinu ogrlicu od draguljara. Kundan ispire mozak Triveni i govori joj da ga je Nandini pokušala ubiti. Triveni mu vjeruje. Nandini pokušava nazvati Krisha, ali mobitel mu je isključen. Kada nazove bolnicu, sazna da Krish nije na poslu i pita se gdje je.

2240. ep. - 24. siječnja

Nandini čeka Krisha, koji uskoro dolazi, ali ne želi ništa jesti niti razgovarati s njom. Nandini je tužna. Idućeg dana za stolom, Kundan pokušava umiješati neki prah u Karunino mlijeko. Kada Krish to vidi, baca čašu sa stola. Zatim bijesni na Nandini jer je Karuni i njemu poslužila tako masnu hranu. Sudha pronalazi nestalu ogrlicu u svom ormariću i misli da ju je Premal vratio. Svekar i svekrva joj oduzimaju ogrlicu, a Shivam nije sretan kada to vidi. Nandini šalje cvijeće Krishu u bolnicu kako bi ga razveselila, ali kada ga nazove, on se ljuti na nju što ga ometa cvijećen i pozivima dok je na poslu. Nandini je tužna zbog toga.

2241. ep. - 25. siječnja

Nandini je nesretna jer je Krish ljut na nju. Shivam vidi Premala u restoranu s drugom ženom i odluči da će reći Sudhi za to. Nandini poslužuje objed za obitelj, ali odlučuje da će ona jesti s Krishem kada se on vrati kući, međutim Krish dolazi kasno i ne želi jesti. Nandini je tužna. Shivam dovodi Sudhu u restoran, ali ondje ne nalazi Premala. Kada vidi nož u Kundanovoj ruci, Krish misli da želi ubiti njegovu majku. Razljuti se i suočava se s Kundanom. Tada ulazi Karuna i kaže mu da je ona poslala Kundana po nož jer je imala ružne snove. Nakon toga, Krish u njihovoj sobi viče na Nandini jer sada ona odlučuje o njegovim obiteljskim stvarima. Govori joj da će od sada sve rješavati on i odlazi spavati.

2242. ep. - 26. siječnja

Kundan daje Karuni tradicionalnu odjeću i moli je da je obuče, a Karuna rado pristaje. Krish ne nalazi Karunu kod kuće i napet je. Kreće je pronaći kada se pojavljuju Kundan i Karuna. Obitelj je u šoku. Karuna počinje govoriti sjajne stvari o Kundanu i o promjeni koje je on donio u njezin život. Krishu se to ne sviđa. Dok Sudha spava, dolazi Shankar i isključuje ventilator da joj ne bi bilo hladno. Tada dolazi pijani Premal, a Shivam se skriva iz stolice. Premal ga nalazi ondje, ali ni ne shvaća tko je to, jer je tako pijan. Shivam uzima Premalov mobitel, pronalazi Rasikin broj i odlučuje razotkriti Premalovu nevjeru. Nandini je tužna jer je njezin i Krishev odnos i dalje loš. Zove ga, ali on se ne javlja, pa mu šalje poruku u kojoj se ispričava i obećava mu da će što prije dovesti sreću u njihovu obitelj. Krish u sebi priznaje kako zna da Nandini nije kriva, ali da u njihovoj obitelji neće biti sreće sve dok je ondje Kundan.

2243. ep. - 27. siječnja

Gosti stižu na zabavu u Karuninu kuću. Kundan je smislio igru u kojoj će osramotiti Nandini. Kaže ljudima koji su mlađi da stanu na jednu stranu, a stariji na drugu, tako da svi shvate da je Nandini starija od Krisha. Krish podupire Nandini, a Nandini je sretna zbog toga jer Krish dugo nije tako stao na njezinu stranu pred svima. Shivam kaže Sudhi da je voli, a Sudha ga pljusne zbog toga. Kundan odluči dodati alkohol u Nandinino piće. Daje normalno piće Karuni, a ono s alkoholom Nandini. Nandini se sprema popiti ga.

 

 

 

 

 Tagovi