.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 21.-25. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Nandini kaže Kundanu da njihov brak ne vrijedi jer je ona bila maloljetna. Kundan joj kaže da će joj se osvetiti i uništiti joj život.

2194. ep. - 21. studenog

Kundan kaže Shivamu da će se Nandini udati za njegova posinka Krisha, a Shivam mu kaže da mu neće dopustiti da joj uništi život. Prije vjenčanja Nandini zastaje i gleda prema Krishu. Amit zaustavlja obred, uzima Nandininu ruku i daje ju Krishu. Kaže kako ne možemo natjerati ljude da vole nekoga koga ne vole. Shivam bježi kako bi zaustavio Nandinino vjenčanje. Karuna kaže Krishu kako je jako sretna zbog vjenčanja. Počinju svadbeni obredi. Kundan baca trnje na put od ružinih latica kojim Nandini mora proći. Kundan se zaklinje da će učiniti sve ne bi li Nandinin život pretvorio u pakao.


2195. ep. - 22. studenog

Nandini kaže da želi da dr. Amit blagoslovi njezin brak. Karuna je u šoku. Amit vezuje čvor. Kundan nestrpljiivo čeka da Nandini dođe kući. Karuna se ljuti na Nandini što ona nije bila ta koja će vezati svadbeni čvor za svog sina. Nandini kaže da želi blagoslov svoje pokojne majke i prabake. Krish kaže da je obred organiziran. Nandini prima blagoslove, ali nedostaje joj Shivamov. Krish joj obećaje da će joj pomoći pronaći Shivama. Baka kaže Karuni da je Nandini loša za obitelj, da donosi nesreću. Počinje proslava Nandinina vjenčanja. Kundan ljutito baca vazu u zrcalo i obećava da će se osvetiti Nandini.

 

 

2196. ep. - 23. studenog

Krish i Nandini su u automobilu i voze se prema kući. Krish pokušava izmamiti osmijeh na Nandinino lice. Pita je hoće li se dobro brinuti za njegovu majku, a ona mu odgovara da hoće. Nandini je u šoku kada vidi Kundana na cesti, ali onda pomisli da se možda zabunila. Nandini ulazi u kuću svoje svekrve, ali dok hoda po laticama ruža, ubode se na trn koji je Kundan podmetnuo među latice. Krish uzima Nandini u naručje, što razveseli Nandini. Kundan ubacuje tabletu u Krishevo mlijeko. Krish ulazi u spavaću sobu. Nandini i Krish se približavaju, ali u tom trenutku, Krish se onesvijesti. Nandini je u šoku.

 

 

2197. ep. - 24. studenog

Krish se onesvijestio na prvu bračnu noć. Nandini je šokirana. Kundan im kaže da je Krish pio omamljujući napitak jer je to obiteljska tradicija. Krish vodi Nandini u kuću njezina očuha g. Shekhawata. Kaže joj da će doći po nju u šest sati. Vandana moli Amita da joj pruži još jednu priliku. Amit odlazi u bolnicu, zbog hitnog slučaja. Vandana se zaklinje da će vratiti Amita pod svaku cijenu. Shivam izgovara Nandinino ime. Amit ga pita tko je njegova sestra. Shivam pada u nesvijest. Yamuna kaže Nandini da joj je nedostajala. Kundan dolazi po nju da je odveze kući. Nandini je u šoku. Kundan kaže Nandini da je Krish otišao u hram. Nandini kaže da će ga čekati. Kundan joj kaže da o tome ne odlučuje ona i da mora poći s njim ako želi obaviti sve obrede kako treba. Kundan joj donosi kostim i kaže joj da sada mora slušati novu obitelj.

 

 

2198. ep. - 25. studenog

Kundan namjerno pokušava dodirnuti Nandini. Karuni prijateljice govore da je Nandini starija od Krisha. Karuna je zaprepaštena. Kažu joj da njezin muž izgleda jako zainteresirano za nju. Karuna je šokirana. Kundan pušta pjesmu zbog koje je Nandini nelagodno. Nandini gasi tu glazbu. Kundan je pita zašto je tako sramežljiva, kao da je mala nevjesta. Nandini je u šoku. Karuna je zabrinuta. Nandini kaže Kundanu da joj se ne obraća tako, a on kaže da joj je svekar i da joj se može obraćati kako god želi. Nandini odlazi u svoju sobu. Karuna je zabrinuta. Kundan joj kaže kako se Nandini sigurno sjetila svoje majke. Karuna želi ići utješiti Nandini, ali Kundan joj kaže da umjesto toga donese stvari iz auomobila. Kundan zaključava vrata i odlazi reći Nandini da je on Kundan i da je pušten iz zatvora. Nandini mu kaže da ga se ne boji, iako sada zna da je on zapravo Kundan. On joj govori da je on njezin pravi muž i baca je na krevet. Nandini mu kaže da njihov brak ne vrijedi jer je ona bila maloljetna. Kundan joj kaže da će joj se osvetiti i uništiti joj život. Nandini ga odgurne i pokuša pobjeći. Krish i Karuna hodaju prema kući. Napetost raste.

 

 

 

 Tagovi