.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 2. - 6. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2224. ep. - 2. siječnja

Shivam spašava Sudhu od razbojnika koji su je napali. Kundan odlučuje otići i spriječiti Krisha i Nandini da konzumiraju brak. Karuna ga zaustavlja, ali on joj kaže da ima važnog posla. Triveni kaže Karuni da je Abhiram otputovao zbog Nandini, a ne zbog posla. Karuna se zamisli. Kundan se prisjeća Nandininih prijetnji. Zaklinje se da neće dopustiti da ona i Krish konzumiraju brak. Nandini pokušava popraviti Krishevo raspoloženje. Nandini i Krish ponovno imaju romantični trenutak. Sudha prvi put radi kao narikača i teško joj je zbog toga. Kundan vidi Krisha i Nandini zajedno u krevetu i shvati da su konzumirali brak. Kundan zapali kolibu u kojoj spavaju. Nandini osjeti dim i u panici budi Krisha. Shvaćaju da su u zamci.

2225. ep. - 3. siječnja

Kundan je opekao ruku dok je podmetao požar. Nandini spašava Krisha od požara. Sudha se vraća kući s mnogo novca. Premal je sretan zbog novca, ali bezobrazan i nepristojan prema Sudhi. Majka mu kaže da se mora praviti da mu je stalo do Sudhe, kako bi mu ona bila što poslušnija. Sudha razgovara s Yamunom na telefon i kaže joj da je dobro. Yamuna joj predlaže da i ona otputuje na medeni mjesec kao Nandini da se malo razonodi. Sudha je bijesna kada čuje da Nandini uživa na medenom mjesecu. Kundan se vraća kući s opečenom rukom. Poslije se vraćaju i Nandini i Krish. Nandini saznaje da se Kundan opekao i odmah joj je jasno da je Kundan podmetnuo požar. Nandini je u svojoj sobi kada joj se ukaže pokojna prabaka. Kaže joj da mora biti jaka i neka se ne boji Kundana. Savjetuje Nandini da otkrije istinu Krishu.

2226. ep. - 4. siječnja

Nandini se ohrabri i odluči reći Krishu istinu, ali se predomisli kada shvati da Krish ima ispit idući dan. Staje. Nandini kaže Krishu da uključi budilicu tako da sutradan ne zakasni na ispit. Kundan sve to gleda izvana. Ljut je i želi se osvetiti. Shivam susreće Vikrama, koji mu daje zadatak. Odlazi i krade neke stvari iz kuće. Putem susreće Sudhu i razgovara s njom. Dok odlazi, Sudha ga gleda s ljubavlju u očima. Noću, dok Nandini i Krish spavaju, Kundan im ulazi u sobu i isključuje budilicu.

2227. ep. - 5. siječnja

Krish ustaje prekasno i kasni na ispit jer mu je Kundan isključio budilicu. Krivi Nandini za to. Premal dovozi Sudhu da se sastane s drugim narikačama. Shivam s udaljenosti slijedi Sudhu. Kundan vidi Nandini kako jede kruh i maslac i odluči smisliti novu dramu. Kundan govori Triveni protiv Nandini jer ona voli modernu hranu, poput kruha i maslaca, umjesto da jede ono što je Karuna skuhala. Triveni prigovara Nandini zbog toga. Kaže joj da je i ona moderna, ali da neće trpjeti takve stvari. Nandini će morati slijediti pravila u kuću.

2228. ep. - 6. siječnja

Amit zove Nandini i kaže joj da će je Sonthalijini tužiti i da mora odmah doći. Nandini odbija jer ima vlastitih obiteljskih problema. Amit nije sretan zbog toga. Nandini je dobila zadatak da samelje papričice. Kundan joj napola otklopi poklopac, a Nandini to ne primijeti. Nastavlja mljeti nakon Kundanova odlaska, ali papričica se razleti po čitavoj kuhinji. Papričica se razleti po njemu i Triveni. Nandini shvati da je Kundan odgovoran za to. Nandini odluči reći sve Kundanu kada dolazi Triveni i kaže da Karunu boli u prsima, ali zapravo ju je netko gurnuo. Brinu se za Karunu. Kundan zatim podsjeća Krisha da je Karuni uskoro rođendan. Krish kaže da će joj pripremiti proslavu i odlazi. Nakon svega, Kundan kaže Nandini da je on gurnuo Karunu. Nandini je u šoku.

 

 

 Tagovi