.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 19. - 23. prosinca

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2214. ep. - 19. prosinca

Nandini kaže Krishu da se mora usredotočiti na učenje. Nandini i Krish imaju romantičan trenutak. Sudha dolazi u bolnicu gdje je liječi dr. Amit. Nandini stavlja grijač u kantu. Kundan kaže da će joj se osvetiti. Kundan izvlači kabel grijača i ostavlja ga na tlu dok curi voda. Dolazi Karuna i zamalo da ne staje u to, ali je Nandini sprečava na vrijeme i spašava je. Kundan pljusne Nandini i ukori je zbog nemara i neodgovornosti. Karuna je u šoku. Nandini otvara ormar i iz njega ispada njezina odjeća iz djetinjstva. To joj vraća sjećanja na vrijeme provedeno s njezinom majkom Anandi. Kaže kako bi voljela da je Anandi ondje da je ohrabri. Nandini ugleda bodež i sjeti se Mangale, koja joj ga je dala za zaštitu. Nandini postaje emotivna kada od Triveni čuje da je bila mala nevjesta. Nandini je sada s Triveni i Karunom. Govori im kako je nadahnjuju njezina teta i majka. Zaklinje se da će ići njihovim stopama i da se neće bojati nikoga. Dok to govori, gleda u Kundana, koji ih sluša s udaljenosti. Napetost raste dok se Nandini i Kundan gledaju.

2215. ep. - 20. prosinca

Nandini se suočava s Kundanom. Pokazuje mu nož i govori da će se boriti protiv njega i pobijediti ga, baš kao što je Anandi pobijedila Akheraja. Krish pokušava biti romantičan s Nandini, ali ona ga upozorava da ima ispite i da se mora usredotočiti na učenje. Amit zove Nandini da joj kaže da je Sudha u bolnici. Nandini odlazi u bolnicu posjetiti Sudhu. Dolaze Sonthalijini i prave se da su jako zabrinuti za Sudhu. Kada se Nandini vrati iz bolnice, Kundan se raspituje kako su Sudha i njezino dijete. Nandini mu kaže da su oboje dobro.

2216. ep. - 21. prosinca

Sudhi se stanje pogoršava za vrijeme telefonskog razgovora s Nandini. Nandini shvaća da nešto nije u redu i žuri u bolnicu. Sonthalijini se i dalje ponašaju kao da nisu odgovorni za Sudhino stanje. Amit i Nandini operiraju Sudhu, ali ne uspijevaju spasiti njezino dijete. Yamuna i g. Shekhawat zbog toga su shrvani. Kundan opeče Premala i upozorava ga da mora dobro glumiti pred svima ako ne želi da ga policija uhiti.

2217. ep. - 22. prosinca

Premal započinje svoju predstavu i pred svima optužuje Nandini za smrt Sudhina djeteta. Sudha je u šoku kada joj liječnici kažu da nisu uspjeli spasiti njezino dijete. Kundan uvjerava Sudhu da je Nandini kriva za sve loše u njezinu životu. Nandini dolazi s policijom i kaže Sudhi neka im kaže istinu, ali Sudha brani Premala i njegovu obitelj i optužuje Nandini. Krivi Nandini za smrt svog djeteta.

2218. ep. - 23. prosinca

Sudha krivi Nandini za gubitak svog djeteta. Nandini se slomi. Sonthalijini su sretni zbog svega, ali glume da su tužni. Nandini se moli ispred oltara, kada se pred njom pojavljuje njezina pokojna prabaka Kalyani. Nandini je ganuta dok misli na nju. Kalyani je hrabri i govori joj da je snažna poput svoje majke Anandi. Nandini to pruža snagu i nadu da se nastavi boriti za pravdu.

 

 

 Tagovi