.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 16. - 20. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena.

2234. ep. - 16. siječnja

Kundan pokušava savladati Nandini, ali ona mu se opire. Kundan zatim izvlači pištolj i uperi ga prema Nandini. U tom trenutku ulazi Krish i prebije Kundana. Kundan se pokušava braniti, ali Krish ga ne sluša u svom bijesu. Govori Kundanu da se gubi iz kuće. Karuna se približava i čuje Kundana i Krisha kako se svađaju. Karuna pada po stubama i obitelj je brzo vozi u bolnicu. U bolnici Kundan ponovno govori Krishu da se kaje i moli ga da mu da priliku da se iskupi, ali Krish to odbija i govori Kundanu da se smjesta gubi.

2235. ep. - 17. siječnja

Triveni čuje dio Kundanova i Krisheva razgovora i pita se zašto Krish želi da Kundan ode. Neki kriminalci prebiju Premala kod kuće, a Shankar i Sudha stižu odmah nakon toga. Sve je to zapravo dio Premalova plana. Premalova majka govori Sudhi da mora nastaviti raditi kao narikača jer inače neće imati novca da plate ljudima koji su pretukli Premala. Shankar čuje Premala kako razgovara s drugom ženom i odluči ga pozvati na red. Karuna dolazi k svijesti i pita za Kundana. U tom trenutku pojavljuje se Kundan, a Nandini i Krish šokirani su kada vide da se vratio. Kundan moli Krisha da mu dopusti da ostane samo dok se Karuna ne oporavi. Krish to odbija, ali tada mu Nandini govori neka dopusti Kundanu da ostane jednu noć dok Karuni ne bude malo bolje. Krish je uzrujan i odlazi. Kundan ostaje sam i ponovno smišlja svoju osvetu, sada kada mu je Karunina bolest dala još jednu priliku. Iza stupa pojavljuje se Triveni, a Kundan je šokiran kada je vidi.

2236. ep. - 18. siječnja

Triveni kaže Kundanu da je možda loša osoba, ali da želi da ostane jer je potreban Karuni. Međutim, kaže mu i da će njega smatrati odgovornim ako se išta loše dogodi Karuni. Kundan se u bolnici ponaša potpuno nevino, a Nandini se pita kako je moguće da se osoba promijeni tako naglo. Premal se vraća kući kasno, a kada mu Sudha prigovori što je došao kasno ljuti se na nju i govori joj da je radio i da se ona nema pravo miješati u njegove stvari. Shankar pregleda Premalov mobitel dok je on u kupaonici i zaključuje da Premal sigurno ima ljubavnicu. Kundan odigrava svoju predstavu i pravi se da se oprašta od Karune dok ona spava. Tada ga Karuna uhvati za ruku, a Krish i Nandini nisu sretni zbog toga.

2237. ep. - 19. siječnja

Kundan odlazi dok Karuna spava. Sudhina svekrva govori Sudhi da mora vratiti ogrlicu koju je izgubila ili će ona tražiti od njezinih roditelja da nadoknade gubitak. Sudha je slomljena kada to čuje. Dolazi Shankar i tješi Sudhu govoreći joj da će on pronaći ogrlicu. Kundan se vraća u kuću, a Krish ga tuče jer misli da je došao ubiti Karunu. Tada dolazi Nandini i kaže mu da Kundan nije došao ubiti Karunu, nego dati joj pismo u kojem se ispričava za sve zlo koje joj je učinio. Krish ponovno govori Kundanu da ode. Kundan se napokon sprema otići kada ga Nandini pozove i kaže mu da ostane. Kundan se podmuklo nasmiješi. Krish je u šoku.

2238. ep. - 20. siječnja

Nandini poziva Kundana da ostane u kući zbog Karune. Krish nije sretan zbog toga i viče na Nandini. Shankar otkrije da je ogrlicu ukrao Sudhin svekar i odlučuje da će je odmah vratiti. Kundan ponovno izvodi predstavu, izvodeći obred kako bi zadivio Karunu i uspijeva u tome. Svi ostali začuđeni su. Krish kaže Karuni da se ide odmoriti, ali Kundan je poziva u šetnju i Karuna pristaje. Krish je bijesan, ali ne smije ništa reći. Kada svi odu, Krish viče na Nandini i govori joj da je ona kriva za sve i da će ona biti odgovorna ako se bilo što loše dogodi.

 

  Tagovi