.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mala nevjesta, 14.-18. studenoga

img placeholder
,
hr_HR

Vandana pljusne Nandini. Kundan udari Shivama vazom po glavi da mu ne bi upropastio planove. Amit je ljut na Vandanu.

2189. ep. - 14. studenog

Krish je rekao Anandi da će se udati za njega, iako je zaručena za dr. Amita. Nandini i Amit se zaručuju. Krish joj govori da do toga vjenčanja nikada neće doći. Njegove riječi odjekuju Nandini u ušima. Nandini se prisjeća Amita kako joj pomaže. Krish kaže Nandini da neće biti sretna u tom braku. Nandini mu kaže da je sretna kada su svi ostali sretni. Krish pita Nandini voli li Amita. Ona mu želi odgovoriti da ga voli, ali savjest je sprječava. Na kraju kaže da ga poštuje. Krish joj kaže da je to zato što voli njega. Nandini se osjeća krivom. Krish odlazi. Krish misli na Nandini. Dr. Naresh i g. Shekhawat odabiru datum Nandinina vjenčanja. Baka je zgrožena time. Abhiram sjedi ispred slike svojih roditelja i razmišlja.

 

2190. ep. - 15. studenog

Krish govori Karuni da je Nandini odbila njegovu prosidbu. Karuna ga ohrabruje. Krish kaže Karuni da je rekao Nandini da će se na kraju udati za njega. Nandini saznaje da je Kundan ranije pušten iz zatvora. Nandini je u šoku. Dolazi Krish i vidi je tako uplašenu. Pita je što joj je, ali Nandini mu oklijeva reći. Krish joj govori da će zajedno lakše pronaći rješenje problema. Nandini mu kaže da je bila udana kao djevojčica i da je čovjek za kojeg je bila udana pušten iz zatvora. Krish je tješi i kaže da neće dopustiti da joj bilo tko naudi. Abhiram govori Karuni da neće biti miran dok se ne osveti i moli je da mu pomogne. Krish kaže Abhiramu i Karuni da je danas proslava Nandininih zaruka. Abhiram kaže Krishu da pošalje dar i daje Karuni ogrlicu koju također treba poslati. Abhiram prima informacije o dr. Amitu. Baka komentira troškove proslave Nandininih zaruka.G. Shekhawat je moli da ne govori ružne stvari na tako svečan dan. Baka je uvrijeđena i odlučuje upropastiti proslavu.

 

2191. ep. - 16. studenog

Krish pita Nandini voli li doista Amita. Ostavlja je zamišljenu. Baka izvršava svoj plan i Nandini se haljina zapali pred svim gostima. Krish dolazi i spašava je od vatre. Krish govori baki da zna da je ona kriva što se Nandini zapalila haljina. Prijateljski joj pruža ruku i baka prihvaća. Shivam stoji ispred Anandine slike i govori kako bi bilo divno kada bi i ona mogla sudjelovati u proslavi. Obećava joj da će se, s obzirom na to da nje nema, on brinuti za Nandini. Amit je s Nandini. Pita ju je li sve u redu i moli je da mu kaže ako nije. Amit je kod kuće. Misli na Nandini i smiješi se. Krish sanja Nandini. Zamišlja da njih dvoje plešu. Budi se iz sna nasmiješen.


2192. ep. - 17. studenog

G. Shekhawat posjećuje Amita i njegova oca, predaje im darove i odlazi zadovoljan. Dr. Naresh govori Amitu da se ne brine za Vandanu i da samo nastavi s planovima za vjenčanje. Amit i Nandini plešu na proslavi. Sve izgleda savršeno, ali vidi se da su Nandini misli negdje drugdje. Krish želi učiniti Nandini ljubomornom pa pleše s Amitovom prijateljicom Shanayom. Dolazi Nandini, pa Shanaya odlazi. Krishu je drago što je Nandini ljubomorna, ali Nandini to ne želi priznati. Krish i Nandini približavaju se jedno drugomu. Krish joj govori da će se sigurno udati za njega. Trenutak je romantičan, ali Nandini odlazi. Krish gleda za njom sa smiješkom na licu.


2193. ep. - 18. studenog

Krish pleše na proslavi kada odjednom dolazi Vandana i govori Amitu da se ne može oženiti s Nandini jer ona nije potpisala dokumente za rastavu. Vandana pljusne Nandini. Kundan udari Shivama vazom po glavi da mu ne bi upropastio planove. Amit je ljut na Vandanu. Krish govori Vandani da je brak automatski razvrgnut ako muž i žena pet godina ne žive zajedno. Amit kaže Vandani da ode i ona krene, ali Nandini je zaustavlja i kaže joj neka ostane na svadbi. Vandana je zbunjena time. Poslije Vandana kaže Amitu da ga Nandini ne voli, ali Amit joj kaže da bi mu Nandini rekla da je to istina i ponovno joj kaže neka ode. Nandini se pita zašto Krish nije dopustio Vandani da joj upropasti vjenčanje, a on joj kaže da ne želi da tu odluku donese netko drugi, nego samo Nandini. Na proslavi, Krish i Nandini emotivno se gledaju. Nandini je napeta dok joj Krish prilazi. Kadar se zaustavlja na Nandini.

 

 

 Tagovi