.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 4. - 8. lipnja

ludi za autima 5
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sez., 22. ep. - 4. lipnja

Divljajte s Dannyjem i ekipom Count’s Kustomsa uz prisjećanje na neke od najluđih auta serije: Model T hot-rod s dva motora i četiri superpunjača, ludo uređen Buick Riviera iz '73, bus Rogatog Mikea pretvoren u zeleno čudovište, opremljeni Cadillac Superfly iz '71 i ludi unikatni rat rod zbog kojega Danny potpuno poludi.

6. sez., 16. ep. - 4. lipnja

Kada je vozilu koje drži kopneni brzinski rekord, Turbinatoru, lani puknula guma pri brzini od 640 km/h, teško je oštećeno. Nakon popravka je Turbinator spreman za fantastičan izgled, a vlasnici žele da Count's Kustoms smisli izgled koji će pokazivati koliko je brz. Danny povede ekipu u Bonneville u Uti gdje će Turbinator pokušati oboriti svoj rekord. Shannon i Mike moraju ispraviti pogrešku u komunikaciji da dovrše izgled motocikla Indian, a Danny će pogledati klasične Mercury i Rolls Royce.4. sez., 23. ep. - 5. lipnja

Izađite na ulice s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se nekih od najboljih zaustavljanja u povijesti serije: Danny je prvi put zaustavio Chevy iz '39., sukob sa zakonom zbog Cadillac limuzine iz '68. i VW koji je privukao pozornost Ricka Harrisona. Poslije, uloge se zamijene kada Dannyja zaustave u Plymouthu Sebringu iz '73.

6. sez., 17. ep. - 5. lipnja

Ryan i Kevin idu u Bonneville gledati Turbinator, vozilo koje drži kopneni brzinski rekord, kako pokušava oboriti rekord od 800 km/h. U radionici Davey Deals traži Dannyjevu pomoć u prodaji klasičnog Nasha iz 1951., a Mike i Paul uređuju električni bicikl koji vozi 160 km/h. Danny odluči testirati bicikl u srazu električne snage s oktanskim konjskim snagama američkog muscle-auta.

4. sez., 24. ep. - 6. lipnja

Legendarni roker George Lynch iz metal benda Dokken dolazi u radionicu sa svojim kul Buickom Riviera iz 1965. Dopušta Dannyju da učini što god želi da ga uredi u rokerskome stilu. Hoće li Danny uspjeti udovoljiti čovjeku kojemu su auti jednaka strast kao i glazba? Također, nakon što je godinama imao pogrešnu reklamu na svome kombiju, Roli odluči promijeniti to i traži Mikeovu pomoć u vezi s time.

6. sez., 18. ep. - 6. lipnja

Kada u Count's Kustoms dođe klijent s prelijepim Chevyjem Nomad iz 1955., Danny poželi taj auto u svojoj kolekciji. Vlasnik želi jednostavno lakiranje, ali Danny i Ryan teško išta rade jednostavno. Odlučuju riskirati i iznenaditi klijenta izgledom u svom stilu, a Danny misli da ako se Nomadovu vlasniku to ne svidi, možda će ga htjeti prodati! Također, Mike i Shannon nađu Novu iz 1972. koja očajnički treba obnovu, a Ryan i Shannon pogledat će rijetki kroser Harley Davidson.

4. sez., 25. ep. - 7. lipnja

Budite kreativni s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se najunikatnijih projekata koje su obavili: gliser Lavey Craft iz 1980. oslikan u skladu s vlasnikovim Chevyjem iz 1935., prilagođeni, unikatni Can-Am Spider, komemorativni go-kart vatrogasni kamion, vintage FMC dom na kotačima i teško oštećeni Lincoln Mark V obnovljen do stare slave.

6. sez., 19. ep. - 7. lipnja

Danny i Ryan rade na specijalnom projektu s legendarnim slikarom Jonom Kosmoskim, oslikat će stari kamion DIVCO za dostavu mlijeka. Dok se Ryan i Mike sastaju s Jonom i njegovim timom u Minneapolisu, Danny posjećuje Shelby American da bi pogledao njihova nova remek-djela, uključujući prelijepi Super Snake iz 2017. i povijesni GT40.

4. sez., 26. - 27. ep. - 8. lipnja

"Šaptač motorima" Doc radi na kul Firebirdu iz '67. Iako je pod haubom pravi maestro, ne zna lakirati pa traži Ryanovu pomoć da bi izgledao opako kao što vozi., Danny pregledava unikatnu kolekciju auta, uključujući munjevito brzi Shelby Mustang i legendarni Mercury iz 1950 poznat kao "Black Magic".

Radionica ima pune ruke posla s kamionetom Ford iz 1942. koji traži mnogo njege i specijalne detalje za vlasnikovu ženu. Danny i Ryan gledaju opaki Ford Roadster iz 1929., a Gary podvali Mikeu u lakirnici. Danny nalazi Corvette i Firebird koji možda nisu na prodaju.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 Tagovi