.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 30. travnja - 4. svibnja

ludi za autima 5
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

3. sez., 15. - 16. ep.; 5. sez., 21. ep. - 30. travnja

Kad Mark zamoli Dannyja da izgradi motor u sjećanje na osmoricu mornara koji su poginuli dok su služili s njim na vojnom brodu Belknap, Danny zna da mora stvoriti nešto posebno u njihovu čast. Danny otkrije prelijepi i rijetki Corvette pred jednom kućom, a kad se ekipa posvađa oko toga koliko konjskih snaga treba staviti u klasični Camaro, moraju pozvati Grofa da donese presudu.

Danny kupi Lincoln iz 1978. teško oštećen u požaru, ali tek kad ga rastavi, shvati u koliko je lošem stanju. Danny je oduševljen kad on i Rogati Mike pronađu limuzinu Cadillaca pred jednom kućom, ali sve brzo pođe po zlu kad vlasnik pozove policiju, a Danny se mora iskobeljati riječima iz hrpe problema u koju se uvalio.

Danny toliko dobro uredi Ford Econoline da će se dva kupca nadmetati da ga kupe. Danny može dobro zaraditi, ali samo ako uspije smoći snage pustiti ga. Također, Mike i Roli nađu BMW motor zanimljive povijesti, a zatim u lokalnoj garaži naiđu na Mikeov auto iz snova.

3. sez., 17. - 18. ep.; 5. sez., 22. ep. - 1. svibnja

Danny je angažiran za restauraciju obiteljskog nasljedstva, Ford Mustanga iz 1967. Želi od njega napraviti svjetsku klasu, jedinstvenu uličnu mašinu, pa odlazi u posjet domu najopakijih Mustanga na planetu, Shelby Heritage Centeru u Las Vegasu kako bi pronašao inspiraciju.

Danny odluči organizirati golem sajam automobila u svom klubu „Vamp'd“ kako bi poboljšao posao i okupio sve lokalne zaljubljenike u aute kako bi pokazali svoje najnovije igračke. Danny poveze i klasični Harley koji je pretvorio u chopper s tvrdim zadnjim krajem nadajući se da će ga prodati za velik profit.

Obitelj želi restaurirati stari kamionet u spomen svojoj majci, a Danny mora smisliti kako da uredi savršeno komemorativno vozilo bez probijanja budžeta. Također će naći rijedak stari Oldsmobile 442 čiji vlasnik ga želi prodati prije negoli se odseli iz grada. Danny će razmisliti i vratiti se odlučan da ga kupi.

3. sez., 19. - 20. ep.; 5. sez., 23. ep. - 2. svibnja

Par zaljubljenika u motocikle želi otići na proputovanje kao nekad, ovaj put na chopperu Count's Kustomsa. Sharon vožnja nije udobna otkako je ostala bez noge pa je na Dannyju i ekipi da izgrade motocikl koji će biti udoban, siguran i cool kao i par koji će se voziti na njemu.

Danny i ekipa odlaze na stazu Las Vegas Speedway na proslavu 50. godišnjice Ford Mustanga, a Grof dobiva rijetku priliku da bude suvozač u jednom od Shelbyjevih najnovijih projekata. Danny se prima rada na Chevyjevu kamionetu iz 1986. kako bi ga prodao za veliku lovu.

Danny dobiva narudžbu restauracije kabrioleta Mustang iz '66. Nažalost, nakon što auto rastave, otkrivaju da od auta nije previše toga ostalo.

3. sez., 21. - 22. ep.; 5. sez., 24. ep. - 3. svibnja

Danny odluči predstaviti 12 omiljenih auta iz svoje zbirke u službenom kalendaru Count's Kustomsa, a jedna mušterija želi da mu Danny izgradi klasični Charger kakav je imao njegov tata. Kad tata dođe s njim po auto, iznenadit će se kao nikad u životu.

Bliži se dan fotografiranja za kalendar Count's Kustomsa. Danny je odlučio da svaki od njegovih ljudi treba pronaći auto iz snova za omot i fotografirati se s njim. Ryan i Kevin pronalaze svoje aute, kao i Shannon i Doc, ali Mike i Roli su vragolani pa naprave svoj, drukčiji kalendar.

Danny ima izbor, tražiti još novca od klijenta ili uložiti vlastiti. Također, radionica dobiva novi izazov u obliku klasičnog Packarda koji treba obnoviti, a Rogati Mike i Ryan upoznat će unikatnog tipa s unikatnim autima.

3. sez., 23. - 24. ep.; 5. sez., 25. ep. - 4. svibnja

Danny se toliko ponosi kombijem koji je restaurirao kao dar za kolegu iz benda Johna Zita da je odlučio preobraziti i svoj klasični kombi. Hoće li to uspjeti izvesti sam? Danny i Kevin zaustave jednu zvijezdu NBA-a, a Danny dobije vlastitu tetovažu.

Danny u svojoj radionici ugleda nešto što u njemu izazove nelagodu, prazninu. Zato cijelu ekipu pošalje na ulice kako bi mu brzo pronašli aute. Danny im poželi sreću, ali i obeća da će se on vratiti s najvećim i najopakijim ulovom dana.

Danny dobiva narudžbu za restauraciju motora Triumph iz 1941. u dane stare slave. Iako imaju budžet do 50 000 $, ovaj će se projekt pretvoriti u jedan od najvećih izazova u povijesti Count's Kustomsa.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.Tagovi