novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 23. - 27. travnja

ludi za autima 5
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

3. sez., 10. ep. - 23. travnja

Jedan hodač po žici želi da mu Danny izgradi motocikl kojim će komemorirati svoju karijeru i rekorde koje je oborio, a jedna sudionica ekstremnih kaubojskih utrka želi za svoju partnericu kobilu Honey izraditi najluđu prikolicu.

5. sez., 11. - 12. ep. - 23. travnja

 

Dee Snider iz Twisted Sistera dolazi u Count’s Kustoms kako bi Danny njegova novog Teslu pretvorio u auto pravog rokera. Ali kada se počnu događati čudne stvari, dečki ne znaju je li mu nešto pregorjelo ili je auto opsjednut. Također, Danny i Davey Deals naiđu na Monte Carlo iz 1970., a Danny pokuša nagovoriti vlasnika da mu dopusti da ga odveze kući.

Danny uzima dune buggy koji će urediti u urnebesnom Count's Kustomsovu stilu, a zatim se bavi ozbiljnim konjskim snagama za projekt Shelby Heritage Foundationa. Također, Mike i Roli nailaze na klasični Karmann Ghia koji žele kupiti i upotrijebiti za novi projekt.

3. sez., 11. ep. - 24. travnja

Country roker Andy Ross želi da mu Danny izgradi najdomoljubniji „muscle“ auto u povijesti. Hoće li ga zadovoljiti hot rod Corvette inspiriran Drugim amandmanom? U međuvremenu, Roli ucjenjuje Rogatog Mikea kako bi ga naučio lakirati zračnim kistom.

5. sez., 13. - 14. ep. - 24. travnja

Danny i tim rade na Caddyju iz 1967. za važnoga klijenta, ali hoće li plan Ryana i Dannyja za usklađivanje unikatnog interijera s bojom piva od đumbira uspjeti? Dannyjev stari prijatelj, Jeff Blando iz benda Slaughter, dolazi u radionicu kako bi mu dovršili motor s rokerskom temom koji mu je Danny uredio prije mnogo godina. Također, Ryan i Roli nailaze na Buick Skylark s holivudskom povijesti.

Danny ima velike planove za važnog klijenta. Ali hoće li njegova zla verzija klasičnog Caddyja impresionirati kupca? Također, Ryan otkriva da mali poslovi nisu uvijek lakši kada pokuša urediti tehnološki napredan Lego auto u stilu Counts Kustomsa.

3. sez., 12. ep. - 25. travnja

Danny dopušta lakireru Ryanu da preuzme vodstvo na Chevyjevu kamionetu iz 1959. koji se nada prodati, a poslije motivira ekipu da počiste radionicu natjecanjem u gradnji između odjela.

5. sez., 15. - 16. ep. - 25. travnja

Danny je nabavio novi auto, klasični Chevy Blazer s pogonom na dva kotača koji želi urediti i prodati uz veliki profit. Ryan se želi okušati s retro dizajnom plamena, ali Danny se boji da će auto više biti u stilu Miami Vicea nego moderan. Shannon i Mike nalaze krasan GTO koji je vlasnik spreman prodati po visokoj cijeni, a Ryan želi da dvije legende uređivanja auta Mikea pouče nečemu o kulturi auta stare škole.

Dee Snider iz Twisted Sistera dolazi u radionicu po novi prednji dio "Sugar Bear" za svoj motor Von Dutch. Problem je što legendarni majstor za motore po kojem je prednji dio dobio naziv Sugar Bear radi brzinom koja njemu odgovara, a budući da Dee želi motor što prije, Danny ide u L. A. pokupiti prednji dio i družiti se sa starim prijateljem Sugarom. A u Vegasu, Ryan i Rogati Mike kreću u potragu za novim projektima za radionicu.3. sez., 13. ep. - 26. travnja

Nakon mjeseci mićenja, prepiranja i lakrdijanja, gotov je Rolijev sićušni električni auto. Hoće li se i Danny i dečki veseliti finiširanom projektu kao i on? Bejzbolski bacač Matt Mantei angažira Dannyja da mu napravi najopakiji obiteljski kamionet u svijetu.

5. sez., 17. - 18. ep. - 26. travnja

Dva brata žele iznenaditi svoga tatu potpuno obnovljenim T-Birdom iz 1957. koji već mnogo godina stoji u obiteljskoj garaži. Hoće li Danny ovoj rijetkoj ptici uspjeti vratiti staru slavu? Također, Mike i Ryan upoznaju kolekcionara auta s vrlo neobičnim vozilima.

Danny radi na psihodeličnom motoru koji je toliko kul u stilu 70-ih da se boji da ga neće moći prodati kada bude gotov. Dok su radovi na motoru u tijeku, također odlazi pogledati nekoliko klasičnih Mini Coopera i rijedak Camaro s dvostrukim branicima.

3. sez., 14. ep. - 27. travnja

Danny impulzivno kupi Caddy iz 1969. i ludo se zaljubi u nj. Hoće li ga prodati za velik profit ili će ga dodati svojoj kolekciji? Legendarni rokeri Judas Priest svrate kako bi pokupili dar koji su napravili za najnovijega člana benda.

5. sez., 19. - 20. ep. - 27. travnja

Projekt memorijalnog motora donosi niz izazova za tim koji će ga obojiti nakon što Shannon nije od klijenta uzeo sve potrebne informacije. Također, Danny nailazi na kolekciju doista brzih vozila.

Zastupnik Sailor Jerryja naručuje od Dannyja komemorativni motor koji bi odražavao umjetnički stil preminule ikone, a bit će prodan na aukciji u dobrotvorne svrhe. Razmišljajući o tetovažama, Danny odlučuje da je vrijeme da Mike i Ryan napokon poboljšaju svoje loše tetovaže. Također, Danny vodi Mikea k svome prijatelju Steveu da vidi Willys iz 1941. nadajući se da će Mike naučiti cijeniti istinski klasik.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi