.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 21. - 25. svibnja

ludi za autima 2
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sez., 12. ep.; 6. sez., 6. ep. - 21. svibnja
Danny ima velike retro planove za Cutlass iz 1972. koji želi preprodati i oslanja se na svoj tim da to obavi kako treba. Roli želi da ga dečki pouče kako se kreće spaljujući gume. Danny nailazi na Torino iz 1971. čiji mu vlasnik ne uspijeva odrediti cijenu.

Danny dobiva narudžbu za motocikl pravoga američkog junaka, vojnog veterana. Želi pokazati ljubav prema obitelji i zemlji tako što će motocikl prekriti američkom zastavom i portretima voljenih osoba koje su također služile domovini. Mike i Ryan prihvaćaju izazov i natječu se tko će naslikati veličanstveniju zastavu. U potrazi za domoljubnim nadahnućem, Danny i Ryan odlaze pogledati nevjerojatnu kolekciju američkih muscle-auta dok Mike i Shannon nailaze na toliko rijedak auto da uopće ne znaju što je.

4. sez., 13. ep.; 6. sez., 7. ep. - 22. svibnja
Shannon u radionici traži pomoć s restauracijom Karmann Ghije iz 1962. kao dar svojoj supruzi za godišnjicu. U zamjeni uloga, Shannon otkriva da klijent nema uvijek pravo. Danny dobiva rijetku priliku pogledati legendarnu kolekciju auta za koju je samo čuo i otkriva rijedak El Camino spojen s SSR-om u mitski Frankenstude.

Ryan, Mike i Shannon uvjere Dannyja da ih sponzorira na 24-satnoj utrci izdržljivosti naziva The LeMons. Riječ je o utrci starih kanta koje se natječu duboko u pustinji Arizone. Također, Danny povjerava dečkima unikatan projekt kako bi mu se odužili za sponzorstvo. Ispunjavajući obveze u radionici, dečki otkrivaju da neće biti tako lako pronaći hrđavu krntiju za utrku, a utrka se bliži.

4. sez., 14. ep.; 6. sez., 8. ep. - 23. svibnja
Danny mora prodati svoj Monte Carlo iz 1972. jednom od najboljih klijenata, a računa da će njegov tim posao obaviti za tjedan dana. Ryan i Mike dobivaju vožnju života u Fastback Mustangu iz 1965. Danny nalazi Olds iz 1948. koji izgleda kao da će trebati mnogo njege, ali spreman je kupiti ga ako cijena bude dobra.

Roker Dee Snider želi urediti novi BMW Z4 kao dar za godišnjicu svojoj supruzi, ali projekt će morati ponoviti kada ona bude nezadovoljna završnim proizvodom. Također, Mike želi napraviti stol za piknik na kotačima.

4. sez., 15. ep.; 6. sez., 9. ep. - 24. svibnja
Danny se opet prima starog projekta, Forda Bronco iz 1967., koji je već potrošio previše vremena i novca, ali da bi ostvarili ikakav projekt, moraju ga brzo urediti. Klijent dolazi s Harley Davidsonom iz 1950. koji je restauriran u tvorničko stanje, ali hoće li Ryanovo oslikavanje smetati klijentu? Danny dobije priliku provozati se u Corvette Sting Ray iz 1966., a poslije sretno naiđe na Ford s dvojim vratima iz 1950.

Glumac Michael Madsen želi restaurirati Ford Mustang iz 1964. i zato ga je dovezao u Count's Kustoms. Po završetku restauracije, Danny odlazi u Los Angeles isporučiti Mustang Madsenu, a usput se prisjeća kako je radio kao vozač kaskader.

4. sez., 16. ep.; 6. sez., 10. ep. - 25. svibnja
Danny ima kupca za Ford Bronco iz 1967. koji obnavlja, ali zbog Ryanove pogreške projekt je zaustavljen. Mike i Roli rješavaju sukob na streljani, a Shannon je s njima da održi mir. Danny gleda vatrogasni kamion iz 1980. koji je sudjelovao u gašenju MGM-a u Las Vegasu, a zatim će loviti Ford iz 1929.

Kevinov brat Steve želi urediti motocikl Kawasaki KZ100 iz 1980. u stilu jedne od klasičnih TV serija, CHiPs. Danny i on pokušavaju skrivati projekt, ali Kevin ih ulovi i odluči iznenaditi, no svi će se iznenaditi vidjevši tko će na kraju voziti motocikl! Ryan i Mike zaustave Ford Falcon iz 1961. koji je napravljen za drag-utrke, a Danny želi kupiti klasični Grand Prix na kojem bi mogao odlično zaraditi.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.Tagovi