.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 20. - 24. studenog

Ludi za autima
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

2. sez., 24. - 25. ep. - 20. studenog

Nakon dvije neuspjele prodaje Danny napokon može urediti Chevy Delivery iz 1960. onako kako on želi. Poslije, Danny dobiva lošu vijest o klijentu, a Mike će se rogovima u rogove suočiti s ljutim bikom teškim tonu.** U ovoj se epizodi reklamiraju određeni proizvodi.

Danny pomaže Shannonu obnoviti stari Volkswagenov kombi i poslije pronalazi Ford Bronco iz 1969. za samohranu majku koja se sa svojim sinom želi vratiti u mladost.

2. sez., 26. - 21. studenog

Danny ne može prestati kupovati aute. Nedugo nakon što je kupio Gordonov Mustang iz 1973., nalazi golemi FMC Motorhome i upada u užareno nadmetanje s Rickom Harrisonom za ovo nevjerojatno rijetko vozilo.

3. sez., 1. ep. - 21. studenog

„Stari“ iz serije „Zalagaonica“, g. Harrison, svraća u Count's Kustoms s poslom koji je jedinstven i staromodan poput njega. Poslije toga dečki se baš i ne zaljube u Rolijev novi specijalni projekt.

3. sez., 2. - 3. ep. - 22. studenog

Jedan ekscentrični par želi pretvoriti 20 godina staro vozilo hitne pomoći u vozilo za lov na duhove, a to budi dušu koja se skiće u radionici. Danny ostane bez riječi zbog tetovaže koju jedna mušterija želi da joj napravi.

Kevin negoduje zbog količine novca koju Danny troši na modificiranje svog FMC motornog doma iz snova, ali Danny ima neočekivani plan kojim ga želi izliječiti od toga. Poslije gradi motocikl repliku u spomen na izgubljenoga prijatelja.

3. sez., 4. - 5. ep. - 23. studenog

Grof riskira gradeći „lowrider“ s potpisom Count's Kustomsa. Hoće li lokalni zaljubljenici prigrliti Dannyjev auto ili će ga popljuvati? Nakon toga jedna poslovna žena angažira radionicu kako bi iznenadila supruga njegovim prvim motorom.

Danny i Kevin odlaze do ludog mehaničara Gordona vidjeti njegovu najnoviju suludu kreaciju. U međuvremenu, Danny briše prašinu s Forda iz 1934. i pokušava ga pretvoriti u bijeli hot rod, posve prekriven plamenom.


 

3. sez., 6. - 7. ep. - 24. studenog

Danny pokušava napraviti opaki „muscle“ auto od limuzine s četverim vratima i jedinstveni kauč iz stražnjega dijela Plymouth Road Runnera. Hoće li ti projekti ispasti kao što je Danny zamislio ili će mu se obiti o glavu?

Radionica napokon radi na Dannyjevu slavnom Super Fly Cadillacu iz 1971., ali Kevin baš i nije zagrijan. Djed dobiva na pokeru, ali upropaštava posao s novim motociklom.

Epizode serije 'Ludi za autima' ne propustite pratiti na Domi TV!
 Tagovi