.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 2. - 5. siječnja

ludi za autima 2
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

1. sez., 8. ep.; 4. sez., 24. - 25. ep. - 2. siječnja

Danny i Kevin nađu se u nevolji kad projekt potpune restauracije motocikla ne krene prema planu. Poslije toga jedna žena dovozi svoj pronađeni IROC-Z i nudi im genijalno rješenje zaštite protiv krađe.

Legendarni roker George Lynch iz metal benda Dokken dolazi u radionicu sa svojim kul Buickom Riviera iz 1965. Dopušta Dannyju da učini što god želi da ga uredi u rokerskome stilu. Hoće li Danny uspjeti udovoljiti čovjeku kojemu su auti jednaka strast kao i glazba? Također, nakon što je godinama imao pogrešnu reklamu na svome kombiju, Roli odluči promijeniti to i traži Mikeovu pomoć u vezi s time.

Budite kreativni s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se najunikatnijih projekata koje su obavili: gliser Lavey Craft iz 1980. oslikan u skladu s vlasnikovim Chevyjem iz 1935., prilagođeni, unikatni Can-Am Spider, komemorativni go-kart vatrogasni kamion, vintage FMC dom na kotačima i teško oštećeni Lincoln Mark V obnovljen do stare slave.

1. sez., 9. ep.; 4. sez., 26. - 27. ep. - 3. siječnja

Danny i Shannon odaju počast palim postrojbama posebno uređenim domoljubnim motociklom. Danny i Kevin daju sve od sebe da nađu Monte Carlo iz 1971., a zatim moraju donijeti tešku odluku nakon što nesretna mušterija ne može platiti.

"Šaptač motorima" Doc radi na kul Firebirdu iz '67. Iako je pod haubom pravi maestro, ne zna lakirati pa traži Ryanovu pomoć da bi izgledao opako kao što vozi., Danny pregledava unikatnu kolekciju auta, uključujući munjevito brzi Shelby Mustang i legendarni Mercury iz 1950 poznat kao "Black Magic".

Radionica ima pune ruke posla s kamionetom Ford iz 1942. koji traži mnogo njege i specijalne detalje za vlasnikovu ženu. Danny i Ryan gledaju opaki Ford Roadster iz 1929., a Gary podvali Mikeu u lakirnici. Danny nalazi Corvette i Firebird koji možda nisu na prodaju.

1. sez., 10. ep.; 4. sez., 28. - 29. ep. - 4. siječnja

Kevin i Rogati Mike obavili su neodobrenu kupnju, zato im Danny daje vrijednu lekciju. Poslije se i Danny nađe u nevolji nakon što kupi Chevelle za koji nema mjesta u radionici.

Danny je pronašao zamjenu za svoj omiljeni dune buggy Sparkles koji je prodao u prvoj sezoni. U ovoj epizodi pretvara ga u ultimativnu fantaziju za plažu iz 70-ih. Ryan i Mike odlaze u probnu vožnju, ali u radionicu će ga vratiti gurajući. Danny posjećuje kolekciju s domoljubnim Corvetteom u koji će se zaljubiti.

Klijent želi urediti svoj Harley Davidson Road Glide iz 2004., ali Shannon i Ryan nisu sigurni da mogu učiniti sve što želi. Kolekcionar svrati pokazati rijedak Lincoln Mark III iz 1970. Dannyju koji jedva čeka da ga provoza. Rogati Mike želi Dannyju dokazati da može naći dobro vozilo za preprodaju, ali umjesto toga pozornost mu odvuče Ford rat rod iz 1930.

1. sez., 11. ep.; 4. sez., 30. - 31. ep. - 5. siječnja

Danny se odlučuje na emocionalan projekt nakon što je uočio Dodge Challenger iz 1970. na privatnom posjedu. Corvette iz 1963. prekida Kevinovu stanku za ručak, a Rogati Mike i Roli izgube se tijekom vožnje krntijom.

Danny je želio kupiti Plymouth Roadrunner otkako ga je nekoliko entuzijasta zaustavilo na ulici u kupilo njegov Sebring. Napokon je našao jednoga i uredio ga točno kako želi. Rogati Mike radi na vlastitome projektu koji je u jednakoj mjeri strašan i smiješan.

Ryan treba oslikati motor Harley s tri kotača u duhu Van Goghove "Zvjezdane noći," a Kevin nalazi auto koji bi mogao biti jedan od najvrednijih koje je Danny ikada vidio - ako je original.

Epizode serije 'Ludi za autima' ne propustite pratiti u četvrtak i petak na Domi TV!

 Tagovi