novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 19. - 23. veljače

ludi za autima 2
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu

4. sez., 18. - 20. ep. - 19. veljače

Danny i dečki upoznaju klijenta koji želi opako oslikati svoj opaki dragster Anglia iz 1959. Shannon i Ryan pripremaju Harley Davidson Bagger za klijenta rabeći stari policijski motor. Shannonu dosadi što ga Mike i Roli stalno slijede pa ih pošalje psima. Doslovno.

Danny ima klijenta koji želi obnoviti kamionet Ford iz 1942. koji je upotrebljavan u Drugom svjetskom ratu. Kada Danny prihvati projekt, brzo otkriva da će posla biti više nego što je očekivao. Roli i Ryan gledaju Duster iz '71., a Danny traži auto za brzu preprodaju i nalazi Bronco iz 1974 . koji neće biti ono što je mislio.

Radionica ima pune ruke posla s kamionetom Ford iz 1942. koji traži mnogo njege i specijalne detalje za vlasnikovu ženu. Danny i Ryan gledaju opaki Ford Roadster iz 1929., a Gary podvali Mikeu u lakirnici. Danny nalazi Corvette i Firebird koji možda nisu na prodaju.

4. sez., 21. - 23. ep. - 20. veljače

Danny nalazi fantastičnu Impalu iz 1967., ali kada treba predati ključeve važnome klijentu, Danny nije siguran da ga se može odreći. Roli učini nešto nezamislivo i ugrozi najvažniji projekt u radionici. Danny se vraća kroz vrijeme kada mu prijatelj pokaže Ford iz 1914. koji ide u Smithsonian. Danny i Ryan misle da su vidjeli duha kada otkriju da se prodaje Meyers Manx dune buggy koji izgleda kao njihov stari favorit Sparkles.

Divljajte s Dannyjem i ekipom Count’s Kustomsa uz prisjećanje na neke od najluđih auta serije: Model T hot-rod s dva motora i četiri superpunjača, ludo uređen Buick Riviera iz '73, bus Rogatog Mikea pretvoren u zeleno čudovište, opremljeni Cadillac Superfly iz '71 i ludi unikatni rat rod zbog kojega Danny potpuno poludi.

Izađite na ulice s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se nekih od najboljih zaustavljanja u povijesti serije: Danny je prvi put zaustavio Chevy iz '39., sukob sa zakonom zbog Cadillac limuzine iz '68. i VW koji je privukao pozornost Ricka Harrisona. Poslije, uloge se zamijene kada Dannyja zaustave u Plymouthu Sebringu iz '73.

4. sez., 24. - 26. ep. - 21. veljače

Legendarni roker George Lynch iz metal benda Dokken dolazi u radionicu sa svojim kul Buickom Riviera iz 1965. Dopušta Dannyju da učini što god želi da ga uredi u rokerskome stilu. Hoće li Danny uspjeti udovoljiti čovjeku kojemu su auti jednaka strast kao i glazba? Također, nakon što je godinama imao pogrešnu reklamu na svome kombiju, Roli odluči promijeniti to i traži Mikeovu pomoć u vezi s time.

Budite kreativni s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se najunikatnijih projekata koje su obavili: gliser Lavey Craft iz 1980. oslikan u skladu s vlasnikovim Chevyjem iz 1935., prilagođeni, unikatni Can-Am Spider, komemorativni go-kart vatrogasni kamion, vintage FMC dom na kotačima i teško oštećeni Lincoln Mark V obnovljen do stare slave.

"Šaptač motorima" Doc radi na kul Firebirdu iz '67. Iako je pod haubom pravi maestro, ne zna lakirati pa traži Ryanovu pomoć da bi izgledao opako kao što vozi., Danny pregledava unikatnu kolekciju auta, uključujući munjevito brzi Shelby Mustang i legendarni Mercury iz 1950 poznat kao "Black Magic".

4. sez., 27. - 29. ep. - 22. veljače

Radionica ima pune ruke posla s kamionetom Ford iz 1942. koji traži mnogo njege i specijalne detalje za vlasnikovu ženu. Danny i Ryan gledaju opaki Ford Roadster iz 1929., a Gary podvali Mikeu u lakirnici. Danny nalazi Corvette i Firebird koji možda nisu na prodaju.

Danny je pronašao zamjenu za svoj omiljeni dune buggy Sparkles koji je prodao u prvoj sezoni. U ovoj epizodi pretvara ga u ultimativnu fantaziju za plažu iz 70-ih. Ryan i Mike odlaze u probnu vožnju, ali u radionicu će ga vratiti gurajući. Danny posjećuje kolekciju s domoljubnim Corvetteom u koji će se zaljubiti.

Klijent želi urediti svoj Harley Davidson Road Glide iz 2004., ali Shannon i Ryan nisu sigurni da mogu učiniti sve što želi. Kolekcionar svrati pokazati rijedak Lincoln Mark III iz 1970. Dannyju koji jedva čeka da ga provoza. Rogati Mike želi Dannyju dokazati da može naći dobro vozilo za preprodaju, ali umjesto toga pozornost mu odvuče Ford rat rod iz 1930.

4. sez., 30. - 32. ep. - 23. veljače

Danny je želio kupiti Plymouth Roadrunner otkako ga je nekoliko entuzijasta zaustavilo na ulici u kupilo njegov Sebring. Napokon je našao jednoga i uredio ga točno kako želi. Rogati Mike radi na vlastitome projektu koji je u jednakoj mjeri strašan i smiješan.

Ryan treba oslikati motor Harley s tri kotača u duhu Van Goghove "Zvjezdane noći," a Kevin nalazi auto koji bi mogao biti jedan od najvrednijih koje je Danny ikada vidio - ako je original.

Danny je našao i kupio zamjenu za svoj omiljeni Dune Buggy "Sparkles." Dok ga dečki pretvaraju u krajnju fantaziju za plažu iz 70-ih, Mike nagovori Ryana da se odu provozati za zabavu, što neće veselo završiti. Danny posjeti kolekciju s domoljubnim Corvetteom iz 1962. u koji će se zaljubiti.

Epizode serije 'Ludi za autima' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi