.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 19. - 23. ožujka

Ludi za autima 2
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

2. sez., 12. ep. - 19. ožujka

Ekipa pristaje napraviti hrabromu ocu hot rod invalidska kolica, a Danny upada u nevolju kada projekt s ružičastim autom ne prođe po planu.

2. sez., 13. ep. - 20. ožujka

Kevinov brat je sudac, ali zbog toga ne dobiva besplatnu vožnju. Dečki će se namučiti da dovrše njegov kamionet Chevy iz 1962. unutar budžeta. Poslije Scott primijeti nevjerojatno rijetku Corvette, ali hoće li je uspjeti kupiti bez Dannyjeve pomoći?

2. sez., 14. ep. - 21. ožujka

Ekipa ima pune ruke posla s naručenim psihodeličnim motorom, a Dannyjev ozloglašeni prijatelj Davey Deals naručuje roštilj kakav još nitko nije vidio. Poslije Scott organizira dečkima vožnju kakvu nisu nikada iskusili.

2. sez., 15. ep. - 22. ožujka

Danny se u zadnji tren predomisli i ne može se rastati od klasičnog auta koji je obećao prodati lojalnom kupcu. Poslije, Kevin i Scott pokušaju sami kupiti motor, a Danny ne dolazi na ručak zbog vintage Cadillaca.

2. sez., 16. ep. - 23. ožujka

Danny uređuje poseban auto za klijenta koji želi nešto što nitko drugi nema - repliku rijetkog auta Yenko Nova. Poslije posjećuje jednu od najekskluzivnijih kolekcija auta na svijetu u potrazi za autom za klijenta s vrlo skupim ukusom.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi