.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 18. - 22. lipnja

ludi za autima
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sez., 38. - 39. ep. - 18. lipnja
Danny nalazi Mustang iz 1967. koji želi pretvoriti u još jedno remek-djelo Count's Kustomsa. Nadahnuće traži u lokalnoj kolekciji muscle auta, a poslije dovodi stručnjaka iz tvrtke Shelby kako bi dobio njegovo odobrenje. Ali hoće li Grofov Mustang biti na razini? Shannon i Roli upoznaju klasičan par s klasičnim Chevyima iz 50-ih.

Danny namjerava urediti klasični Harley Davidson u svome stilu i želi ga prodati uz veliki profit, ali kada motor dođe do Rogatog Mikea, čitav projekt doći će u opasnost. Danny također nalazi rijedak Mercury o kojem ništa ne zna, ali toliko mu se svidi da ga svejedno pokuša kupiti.

4. sez., 40. - 41. ep. - 19. lipnja
Danny nabavi Ford F100 iz ‘74. koji želi preprodati uz velik profit, ali nakon što se Grof zaljubi u kamionet i odluči ga zadržati, Kevin ga mora prodati prije negoli Danny shvati što se događa. Ryan i Mike upoznaju Spencea koji ima nekoliko kul Chevyja iz '56., a zatim dovode Dannyja da ga nagovori da mu proda jedan, ili oba.

Danny dečkima zadaje da smisle inovativne načine na koje radionica može zarađivati, a Shannon predlaže slaganje motora od dijelova kupljenih na mitingu. Mike podiže ulog uputivši Shannonu izazov da to učini u jednome danu. Dok su Shannon, Ryan i Mike na mitingu, Danny i Kevin idu na aukciju u Palm Springs vidjeti mogu li u pustinji pronaći blago.

4. sez., 42. - 43. ep. - 20. lipnja
Mike dečkima daruje tricikle za driftanje, pod jednim uvjetom - moraju ih urediti i zatim se utrkivati na lokalnoj stazi. Svi prihvaćaju izazov, odnosno svi osim Kevina, a Mike mora poduzimati ekstremne mjere da bi njegov tricikl bio gotov na vrijeme. Danny izlazi na ulicu i nailazi na posjed pun pogrebnih vozila.

Kada Danny poludi nakon što otkrije da je njegovo omiljeno vozilo za golf prekriveno blatom i čudnim stvarima Rogatog Mikea, Kevin smišlja plan kako da udobrovolji Dannyja i očita Mikeu lekciju. Poslije, Danny u dvorištu nalazi potencijalne dragulje, a Mike i Shannon nalaze Cadillac čiji je vlasnik jedan od tvoraca "Superfly" Caddyja.

4. sez., 15. ep.; 1. sez., 1. ep. - 21. lipnja
Danny se opet prima starog projekta, Forda Bronco iz 1967., koji je već potrošio previše vremena i novca, ali da bi ostvarili ikakav projekt, moraju ga brzo urediti. Klijent dolazi s Harley Davidsonom iz 1950. koji je restauriran u tvorničko stanje, ali hoće li Ryanovo oslikavanje smetati klijentu? Danny dobije priliku provozati se u Corvette Sting Ray iz 1966., a poslije sretno naiđe na Ford s dvojim vratima iz 1950.

Dečkima iz Count's Kustoms u posjet dolazi Rick Harrison iz Zalagaonice i nudi im projekt života. Mogu li razvaljeni Mustang Fastback iz 1968. pretvoriti u auto Stevea McQueena iz Bullitta i da pritom ostanu unutar skromnog Rickova budžeta? Zatim se pojavljuje mušterija s neobičnim zahtjevom za preradom motocikla. Danny se oslanja na ekscentričnog lakirera Rogatog Mikea i nada se da će uspjeti obaviti zadatak.

1. sez., 2. - 3. ep. - 22. lipnja
Danny je uočio strašan Pontiac GTO iz 1967. na jednoj od najvećih automobilskih izložbi u Vegasu. Može li ovaj bezvremenski snagatorski auto ponovno paliti gume ili će veliki problemi naglo zaustaviti cijeli projekt? Danny poslije ulaže sve u legendarni Harley-Davidson Fat Boy i Camaro SS 350 iz 1968.

Scott se povlači kad sazna da je Danny uložio u stari pješčani buggy. Hoće li ga Danny razuvjeriti i uspjeti prodati vozilo za ozbiljan novac? Poslije se pojavljuju problemi s Fordovim Modelom A kabrioletom iz 1931. kad ekipa pokušava spasiti njegov rijedak vjetrobran DuVall.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi