.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 16. - 20. travnja

Ludi za autima 3
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

3. sez., 5. ep.; 5. sez. 1. - 2. ep. - 16. travnja

Danny i Kevin odlaze do ludog mehaničara Gordona vidjeti njegovu najnoviju suludu kreaciju. U međuvremenu, Danny briše prašinu s Forda iz 1934. i pokušava ga pretvoriti u bijeli hot rod, posve prekriven plamenom.

Izađite na cestu s ekipom Count's Kustomsa i prisjetite se nekih od najboljih zaustavljanja u povijesti serije Ludi za autima: nabrijana Corvetta iz '59. dovest će do neočekivanog ponovnog susreta, stari vatrogasni kamion u kojem se Roli provozao kao nikada u životu, Harley Shovelhead iz '76. dobiva opaku restauraciju, od Cadillaca čiji je vlasnik bio Elvis Presley Dannyju će klecati koljena, a Ford kupe iz 1950. povest će ga u ludu potjeru.

Poludite s Dannyjem i ekipom Count's Kustomsa te se prisjetite nekih od najluđih auta viđenih u seriji Ludi za autima: vatreno crveni Chevy iz '55. zamalo da nije Dannyju promaknuo kroz prste, beživotni Pontiac GTO iz '65. koji je Danny vratio u život i Frankenstude, legendarni auto sastavljen od četiri modela Studebakera. A zatim, Danny će usta otvoriti do poda kada Rogati Mike otkrije svoj čudovišni Smart.

3. sez., 6. ep.; 5. sez., 3. - 4. ep. - 17. travnja

Danny pokušava napraviti opaki „muscle“ auto od limuzine s četverim vratima i jedinstveni kauč iz stražnjega dijela Plymouth Road Runnera. Hoće li ti projekti ispasti kao što je Danny zamislio ili će mu se obiti o glavu?

Danny dobiva narudžbu kakva dolazi jedanput u životu od lanca restorana s hamburgerima Carl's Jr. koji slavi 75. godišnjicu. S punom kreativnom kontrolom, velikim budžetom i autom po vlastitome izboru, Danny će urediti Corvettu iz svojih snova, ali hoće li se u igri s klijentovim poznatim logotipom previše zanijeti? Također, Ryan i Shannon pokušaju kupiti klasični Ford Fairlane, a Mike se oduševljava ludim vozilima u salonu lokalnog prodavača.

Vratite se u prošlost s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od klasika iz povijesti serije Ludi za autima: Model T iz 1914. koji je dovoljno dobar za muzej, Cadillac kupe iz 1960. s unikatnim grafikama, nabrijani Ford kamionet iz '35. i suptilni Henry J Corsair iz 1953. Također, Danny nalazi nadahnuće za Mustang prilikom posjeta Shelby Heritage Centeru gdje će sjesti u prvi primjerak Shelby Cobre.

3. sez., 7. ep.; 5. sez., 5. - 6. ep. - 18. travnja

Radionica napokon radi na Dannyjevu slavnom Super Fly Cadillacu iz 1971., ali Kevin baš i nije zagrijan. Djed dobiva na pokeru, ali upropaštava posao s novim motociklom.

Vežite pojas s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od ekscentričnih i slavnih klijenata koji su posjetili Count's Kustoms: Gospodarica Tame, Elvira, treba osvježenje svog ozloglašenog Macabre Mobilea, žustra vlasnica bara koja želi da joj Grof uredi motor iz snova, Chumlee želi preprodati svoj Lincoln Continental u stilu ekipe Zalagaonice, a imitator Roberta De Nira želi da njegov auto izgleda kao auto koji je glumac vozio u filmu Kasino. Također, Ziggy Marley želi Dannyjev čarobni dodir da vrati očevu vintage Mercedesu status legende.

S Dannyjem i njegovom ekipom prisjetite se nekih od najimpresivnijih boja i grafika u povijesti serije Ludi za autima: Road Runner iz 1971. dobiva ludu novu boju u čast voljene osobe, kamionet Roba Zombieja prolazi strašnu transformaciju, a Harley postaje umjetničko djelo nadahnuto tetovažama njegova vlasnika, dune buggy mijenja boju u električno plavu, prikolica za konje dobiva izgled za kojim se svi okreću, a šampionski soap box auto za utrke dobiva crveni izgled koji će zastrašiti konkurenciju.

3. sez., 8. ep.; 5. sez., 7. - 8. ep. - 19. travnja

Danny pretvara GTO iz 1967. u „muscle“ auto svjetske klase i nada se monstruoznom profitu. Mike i Roli završe u zeznutoj situaciji, a Danny pokušava kupiti klasični Mercury od staroga prijatelja.

Razmišljajte kreativno s ekipom Count’s Kustomsa i prisjetite se nekih od najunikatnijih projekata u povijesti serije Ludi za autima: Chevy Blazer iz ’72. pretvoren u san navijača, motor prilagođen vozaču s amputiranim udom, oronuli Ford Ranchero pretvoren u prelijep biljarski stol, a davno izgubljeni Pontiac Firebird iz '69 . vraća se u život. Također, Rick Harrison izazvat će Dannyja da pretvori hrđavu kantu u repliku Mustanga iz filmskog klasika Stevea McQueena Bullitt.

Bivši gitarist Guns & Rosesa D. J. Ashba dolazi u Count’s Kustoms s Lamborghinijem Murcielago iz 2004. koji želi pretvoriti u auto za muškarčinu, ali Danny se mora pobrinuti da uključuje nešto posebno za D. J.-evu suprugu. Ryan i Paulie izlaze na ulice i pokušaju kupiti klasičnu Corvettu koja izvana izgleda odlično, ali iznutra je katastrofa.

3. sez., 9. ep.; 5. sez., 9. - 10. ep. - 20. travnja

Danny uzima na sebe Chevy inspiriran Routeom 66 za glasovitog najvećeg obožavatelja te ceste, a poslije se udružuje sa svojim dobrim prijateljem Rickom Daleom iz serije „Restauratori“ u neobičnom projektu za jednu mušteriju.

Danny počinje raditi na projektu koji je dugo bio na čekanju, kamionetu Chevy C10 iz 1971. Planira ga prodati uz veliki profit, ali pogreška prilikom lakiranja mogla bi pretjerano povećati budžet. Također, član Dannyjeva benda Stoney doživi manji sudar, a Danny mu ide pomoći.

Danny nastavlja svoju aferu s El Caminima s ljepoticom iz 1975. Ali ako ga želi prodati s velikim profitom, ekipa Count’s Kustomsa morat će se složiti. Također, Danny nadahnuće traži od ikone Las Vegasa Waynea Newtona čija će kolekcija iznenaditi čak i Grofa.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi