.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 15. - 19. siječnja

ludi za autima 2
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

2. sez., 4. ep.; 4. sez., 42. - 43. ep. - 15. siječnja

Danny s ponosnim ocem dogovara najbolje iznenađenje za 16. rođendan, a ekipa razočara klijenta pogreškom u dizajnu na komemorativnom umanjenom Modelu T u vatrogasnoj verziji.

Mike dečkima daruje tricikle za driftanje, pod jednim uvjetom - moraju ih urediti i zatim se utrkivati na lokalnoj stazi. Svi prihvaćaju izazov, odnosno svi osim Kevina, a Mike mora poduzimati ekstremne mjere da bi njegov tricikl bio gotov na vrijeme. Danny izlazi na ulicu i nailazi na posjed pun pogrebnih vozila.

Kada Danny poludi nakon što otkrije da je njegovo omiljeno vozilo za golf prekriveno blatom i čudnim stvarima Rogatog Mikea, Kevin smišlja plan kako da udobrovolji Dannyja i očita Mikeu lekciju. Poslije, Danny u dvorištu nalazi potencijalne dragulje, a Mike i Shannon nalaze Cadillac čiji je vlasnik jedan od tvoraca "Superfly" Caddyja.

2. sez., 5. - 7. ep. - 16. siječnja

Count's Kustoms juri pomoći Kevinovu sinu koji je na trkaćoj stazi upao u nevolje. Danny nađe iznimno rijedak Dodge Dreamer iz 1979., a ludi mehaničar Gordon svrati u radionicu s čudovišnom pilom koja će oduševiti ekipu.

Danny i dečki daruju savršen hot rod na godišnjem skupu Rockabilly Reunion na jezeru Havasu. Poslije, bajkerica iznenadi dečke narudžbom motora iz svojih snova.

Lani su Count's Kustoms pomogli Shaneu da iznenadi svoju zaručnicu Tanyu uređivanjem klasičnog kamioneta. Ove mu godine ona uzvraća, ali hoće li ekipa vratiti Shaneovu Mustangu iz 1970. staru slavu unutar njezina budžeta a da on ništa ne dozna? Poslije Danny i Kevin pronađu rijedak Plymouth Road Runner i pomažu slikaru portreta odati počast palim junacima.

2. sez., 8. - 10. ep. - 17. siječnja

Danny pronalazi rijetko dostavno vozilo iz 1960. koje želi izložiti na izložbi auta Viva Vegas, a nakon što Mike na poslu upadne u nevolju, dečki odluče da će Dannyju napraviti lijes kauč. 

Kevina osvoji kamionet hot rod, a Danny pronalazi klijentov originalni Firebird iz 1969., ali u toliko je lošem stanju da ga možda neće biti moguće obnoviti. Nenajavljeni posjetitelj poslije izaziva dramu u radionici.

Danny reagira emotivno na astronomsku ponudu za jedan od svojih omiljenih auta. Kevin pomaže pronaći fantastičnu prodaju koja će im donijeti hrpu love, a dečki posjećuju SEMA-u, najveći i najekstravagantniji autosajam na svijetu.


2. sez., 11. - 13. ep. - 18. siječnja

Chumlee iz Gold & Silvera dolazi po svoj Lincoln iz 1963., ali umjesto auta dobiva lošu vijest. Poslije direktor kasina naruči motor nadahnut najvećim grumenom zlata na svijetu.

Ekipa pristaje napraviti hrabromu ocu hot rod invalidska kolica, a Danny upada u nevolju kada projekt s ružičastim autom ne prođe po planu.

Kevinov brat je sudac, ali zbog toga ne dobiva besplatnu vožnju. Dečki će se namučiti da dovrše njegov kamionet Chevy iz 1962. unutar budžeta. Poslije Scott primijeti nevjerojatno rijetku Corvette, ali hoće li je uspjeti kupiti bez Dannyjeve pomoći?

2. sez., 14. - 16. ep. - 19. siječnja

Ekipa ima pune ruke posla s naručenim psihodeličnim motorom, a Dannyjev ozloglašeni prijatelj Davey Deals naručuje roštilj kakav još nitko nije vidio. Poslije Scott organizira dečkima vožnju kakvu nisu nikada iskusili.

Danny se u zadnji tren predomisli i ne može se rastati od klasičnog auta koji je obećao prodati lojalnom kupcu. Poslije, Kevin i Scott pokušaju sami kupiti motor, a Danny ne dolazi na ručak zbog vintage Cadillaca.

Danny uređuje poseban auto za klijenta koji želi nešto što nitko drugi nema - repliku rijetkog auta Yenko Nova. Poslije posjećuje jednu od najekskluzivnijih kolekcija auta na svijetu u potrazi za autom za klijenta s vrlo skupim ukusom.

Epizode serije 'Ludi za autima' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!
 Tagovi