.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 14. - 18. svibnja

ludi za autima 5
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

4. sez., 9. ep.; 6. sez., 1. ep. - 14. svibnja

Kao u crtićima, Plymouth Road Runner stalno bježi Dannyju. Napokon je uspio kupiti jedan koji se pretvori u noćnu moru za Kevina. Kada Kevin pokuša prekinuti projekt, Danny će mu podvaliti.

Ryan uređuje novi Chevy Silverado za Dannyja koji želi da bude u stilu njegova kamioneta iz '56., ali priželjkuje veći komfor i pouzdanost. Također, Danny s prijateljem nalazi rijedak GTO Judge, a Mike kupi Corvette iz '69.

4. sez., 10. ep.; 6. sez., 2. ep. - 15. svibnja

Ryan radi na tajnome projektu za motociklističku radionicu Bones Legacy, a Chevy Impala koja redefinira "nisku vožnju" zasljepljuje Mikea i Rolija. Danny nalazi Satellite Sebring, ali zaključivanje posla pokazuje se izazovom.

Danny povjerava Ryanu uređivanje novog Chevyja Silverado za svoga najzahtjevnijeg klijenta - sebe. Danny želi da bude u stilu njegova kamioneta iz '56., ali priželjkuje veći komfor i pouzdanost. Dok Ryan upotrebljava najmoderniju tehnologiju lakiranja, Danny i njegov prijatelj Davey Deals nalaze rijedak GTO Judge, a Mike kupi Corvette iz '69. koji bi mogao biti čista prijevara.

4. sez., 11. ep.; 6. sez., 3. ep. - 16. svibnja

Mike kupi Smart i želi ga urediti u radionici, ali Kevin ga upozori da Danny mrzi nove aute i ne smije znati za to dok ne bude gotovo. Danny i Kevin voze se u Kevinovu novom Caddyju i naiđu na Ford iz 1939. Dannyjev kompić Shane želi mu pokazati Chevy iz 1955. i ima za njega specijalan projekt koji će Danny vratiti u dane kada je počeo raditi s autima.

Danny i tim dobivaju narudžbu pretvoriti Chevy Nova iz 1969. u stroj iz snova. Budžet je velik, ali nedovoljno. Ali kada Danny započne projekt, ulaže sve i odlučuje dati sve od sebe da napravi jednu od najopakijih Nova na svijetu. Dok je auto na obradi karoserije, Ryan i Mike nalaze kabriolet Cougar iz '73. koji je navodno pripadao slavnoj osobi iz Hollywooda. Poslije Ryan i Kevin idu u lov i naiđu na rijedak britanski motocikl iz 1952.

4. sez., 12. ep.; 6. sez., 4. ep. - 17. svibnja

Danny ima velike retro planove za Cutlass iz 1972. koji želi preprodati i oslanja se na svoj tim da to obavi kako treba. Roli želi da ga dečki pouče kako se kreće spaljujući gume. Danny nailazi na Torino iz 1971. čiji mu vlasnik ne uspijeva odrediti cijenu.

Kevin nagovara Dannyja da proda nekoliko auta, ali uspijeva samo potaknuti Dannyja da počne raditi na još jednome od svojih projekata iz snova, Lincolnu Mark III iz 1970. Također, zvijezda NASCAR-a Kyle Larson dolazi vidjeti neka od Dannyjevih najboljih vozila te osigurava Dannyju i dečkima VIP iskustvo na utrci NASCAR-a na Las Vegas Speedwayu.

4. sez., 13. ep.; 6. sez., 5. ep. - 18. svibnja

Shannon u radionici traži pomoć s restauracijom Karmann Ghije iz 1962. kao dar svojoj supruzi za godišnjicu. U zamjeni uloga, Shannon otkriva da klijent nema uvijek pravo. Danny dobiva rijetku priliku pogledati legendarnu kolekciju auta za koju je samo čuo i otkriva rijedak El Camino spojen s SSR-om u mitski Frankenstude.

Kada motocikl Tommyja Leeja strada u sudaru, dolazi jedinoj osobi kojoj vjeruje da ga može popraviti i dečkima koji su ga sklopili - u Count's Kustoms.
Danny i Ryan odlaze vidjeti kul kolekciju da se razvesele nakon što su vidjeli Tommyjev razbijeni motocikl. Poslije mnogo njege i rada, Danny odlazi u L. A. vratiti Tommyju njegovu bebicu.
 

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.
 Tagovi