.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Ludi za autima, 13. - 17. studenog

Ludi za autima
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

2. sez., 14. - 15. ep. - 13. studenog

Ekipa ima pune ruke posla s naručenim psihodeličnim motorom, a Dannyjev ozloglašeni prijatelj Davey Deals naručuje roštilj kakav još nitko nije vidio. Poslije Scott organizira dečkima vožnju kakvu nisu nikada iskusili.

Danny se u zadnji tren predomisli i ne može se rastati od klasičnog auta koji je obećao prodati lojalnom kupcu. Poslije, Kevin i Scott pokušaju sami kupiti motor, a Danny ne dolazi na ručak zbog vintage Cadillaca. **U ovoj se epizodi reklamiraju određeni proizvodi.**

2. sez., 16. - 17. ep. - 14. studenog

Danny uređuje poseban auto za klijenta koji želi nešto što nitko drugi nema - repliku rijetkog auta Yenko Nova. Poslije posjećuje jednu od najekskluzivnijih kolekcija auta na svijetu u potrazi za autom za klijenta s vrlo skupim ukusom.

Ziggy Marley sastaje se s Dannyem u njegovu baru Vamp'd da bi naručio restauraciju vintage Mercedesa koji je pripadao njegovu ocu Bobu Marleyju. Poslije Count's Kustoms uređuje kamionet u kojem će umirovljeni par poći na putovanje svojih snova.

2. sez., 18. - 19. ep. - 15. studenog

Svi rade punom parom na restauraciji zadnjeg auta koji je Bob Marley vozio. Moraju se požuriti da ga dostave Ziggyju Marleyju u L. A., a Rogati Mike prihvaća opasan projekt sa zubima.

Danny pokuša kupiti bivši policijski motor, a pucanje cijevi prijeti potapanjem čitave radionice. Hoće li Danny osposobiti radionicu ili će sve propasti?

2. sez., 20. - 21. ep. - 16. studenog

Danny nailazi na kolekciju rijetkih Cadillaca kakvu još nije vidio. Rogati Mike ima 30 dana da makne svoj ružni bus s parkirališta radionice prije negoli ga Danny pošalje na otpad. Hoće li Mike pronaći kreativan način da zadrži bus na posjedu prije Dannyjeva roka?

Dannyja ne zanima restauracija Chevy Blazera iz 1973. dok ne čuje da njegov vlasnik to želi kako bi odao počast svomu nećaku. Vlasnik hotela iz New Orleansa koji opsjedaju duhovi želi motor koji će biti toliko jeziv da će uplašiti sve duhove u Ulici Bourbon.

2. sez., 22. - 23. ep. - 17. studenog

Kevin i Roli neplanirano staju pogledati zagonetno malo vozilo. Dannyja poslije naziva Rob Zombie koji želi urediti kamionet za sljedeću turneju... Koja počinje za 7 dana. **U ovoj se epizodi reklamiraju određeni proizvodi.**

Klijent se rasplače kada mu pokažu motor posvećen njegovoj preminuloj majci. Danny iznenadi člana svog benda hipijevskim kombijem iz 70-ih, a Mike i Scott utrkuju se da razriješe nesuglasicu. **U ovoj se epizodi reklamiraju određeni proizvodi.**

Epizode serije 'Ludi za autima' ne propustite pratiti na Domi TV!

 Tagovi