Ludi za autima, 10. - 14. rujna

ludi za autima 5
,
hr_HR

'Ludi za autima' je reality serija koja prikazuje svijet kupnje, restauracije i uređivanja klasičnih automobila i motocikala koji se zatim prodaju za što bolju zaradu.

5. sez., 4. - 5. ep. - 10. rujna

Vratite se u prošlost s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od klasika iz povijesti serije Ludi za autima: Model T iz 1914. koji je dovoljno dobar za muzej, Cadillac kupe iz 1960. s unikatnim grafikama, nabrijani Ford kamionet iz '35. i suptilni Henry J Corsair iz 1953. Također, Danny nalazi nadahnuće za Mustang prilikom posjeta Shelby Heritage Centeru gdje će sjesti u prvi primjerak Shelby Cobre.

Vežite pojas s Dannyjem i njegovom ekipom i prisjetite se nekih od ekscentričnih i slavnih klijenata koji su posjetili Count's Kustoms: Gospodarica Tame, Elvira, treba osvježenje svog ozloglašenog Macabre Mobilea, žustra vlasnica bara koja želi da joj Grof uredi motor iz snova, Chumlee želi preprodati svoj Lincoln Continental u stilu ekipe Zalagaonice, a imitator Roberta De Nira želi da njegov auto izgleda kao auto koji je glumac vozio u filmu Kasino. Također, Ziggy Marley želi Dannyjev čarobni dodir da vrati očevu vintage Mercedesu status legende.

5. sez., 6. - 7. ep. - 11. rujna

S Dannyjem i njegovom ekipom prisjetite se nekih od najimpresivnijih boja i grafika u povijesti serije Ludi za autima: Road Runner iz 1971. dobiva ludu novu boju u čast voljene osobe, kamionet Roba Zombieja prolazi strašnu transformaciju, a Harley postaje umjetničko djelo nadahnuto tetovažama njegova vlasnika, dune buggy mijenja boju u električno plavu, prikolica za konje dobiva izgled za kojim se svi okreću, a šampionski soap box auto za utrke dobiva crveni izgled koji će zastrašiti konkurenciju.

Razmišljajte kreativno s ekipom Count’s Kustomsa i prisjetite se nekih od najunikatnijih projekata u povijesti serije Ludi za autima: Chevy Blazer iz ’72. pretvoren u san navijača, motor prilagođen vozaču s amputiranim udom, oronuli Ford Ranchero pretvoren u prelijep biljarski stol, a davno izgubljeni Pontiac Firebird iz '69 . vraća se u život. Također, Rick Harrison izazvat će Dannyja da pretvori hrđavu kantu u repliku Mustanga iz filmskog klasika Stevea McQueena Bullitt.

5. sez., 8. - 9. ep. - 12. rujna

Bivši gitarist Guns & Rosesa D. J. Ashba dolazi u Count’s Kustoms s Lamborghinijem Murcielago iz 2004. koji želi pretvoriti u auto za muškarčinu, ali Danny se mora pobrinuti da uključuje nešto posebno za D. J.-evu suprugu. Ryan i Paulie izlaze na ulice i pokušaju kupiti klasičnu Corvettu koja izvana izgleda odlično, ali iznutra je katastrofa.

Danny počinje raditi na projektu koji je dugo bio na čekanju, kamionetu Chevy C10 iz 1971. Planira ga prodati uz veliki profit, ali pogreška prilikom lakiranja mogla bi pretjerano povećati budžet. Također, član Dannyjeva benda Stoney doživi manji sudar, a Danny mu ide pomoći.

5. sez., 10. - 11. ep. - 13. rujna

Danny nastavlja svoju aferu s El Caminima s ljepoticom iz 1975. Ali ako ga želi prodati s velikim profitom, ekipa Count’s Kustomsa morat će se složiti. Također, Danny nadahnuće traži od ikone Las Vegasa Waynea Newtona čija će kolekcija iznenaditi čak i Grofa.

Dee Snider iz Twisted Sistera dolazi u Count’s Kustoms kako bi Danny njegova novog Teslu pretvorio u auto pravog rokera. Ali kada se počnu događati čudne stvari, dečki ne znaju je li mu nešto pregorjelo ili je auto opsjednut. Također, Danny i Davey Deals naiđu na Monte Carlo iz 1970., a Danny pokuša nagovoriti vlasnika da mu dopusti da ga odveze kući.

5. sez., 12. - 13. ep. - 14. rujna

Danny uzima dune buggy koji će urediti u urnebesnom Count's Kustomsovu stilu, a zatim se bavi ozbiljnim konjskim snagama za projekt Shelby Heritage Foundationa. Također, Mike i Roli nailaze na klasični Karmann Ghia koji žele kupiti i upotrijebiti za novi projekt.

Danny i tim rade na Caddyju iz 1967. za važnoga klijenta, ali hoće li plan Ryana i Dannyja za usklađivanje unikatnog interijera s bojom piva od đumbira uspjeti? Dannyjev stari prijatelj, Jeff Blando iz benda Slaughter, dolazi u radionicu kako bi mu dovršili motor s rokerskom temom koji mu je Danny uredio prije mnogo godina. Također, Ryan i Roli nailaze na Buick Skylark s holivudskom povijesti.

Reality seriju 'Ludi za autima' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u. Više o seriji saznajte OVDJE.Tagovi