Lucifer, 27. - 31. kolovoza

Lucifer, 2 sezona - 2
,
hr_HR

Uspješna policijska drama 'Lucifer' koja govori o Gospodaru pakla koji se vraća na Zemlju.

2. sez., 13. ep. - 27. kolovoza

Kako bi pronašao protuotrov za profesorov otrov, Lucifer putuje natrag u pakao u potrazi za profesorovom dušom. Ondje je suočen sa svojom krivnjom zbog ubojstva Uriela. Iako se mama vraća u pakao kako bi vratila Lucifera, on otkriva nešto zbog čega i dalje misli da su ga roditelji izdali.

2. sez., 14. ep. - 28. kolovoza

Dva tjedna nakon Chloena susreta sa smrću, Lucifer je nestao i prekinuo svaku vrstu kontakta sa svojom obitelji i policijskom postajom. Pojavljuje se taman kako bi pomogao riješiti ubojstvo obećavajućeg gitarista i postaju upoznaje s luckastom striptizetom Candy (gostujuća glumica LINDSAY GORT), novom tajanstvenom ženom u njegovu životu. Dok Luciferova majka očajnički želi stupiti u kontakt sa svojim sinom, Chloe ga pokušava odgurnuti od sebe. Lucifer tako pronalazi način na koji će se dokazati kako bi ga ponovno pozvali u tim.

2. sez., 15. ep. - 29. kolovoza

Kada se otkrije da je Plameni mač jedina nada za siguran povratak obitelji kući, pritisak raste jer, kako bi ponovno oživio plamen, Lucifer mora upravljati nečime čime dosada nikada nije upravljao - svojim osjećajima. U međuvremenu, Chloe želi izraziti i svoje osjećaje. No kada psihologinju i voditeljicu prijama u prestižnoj privatnoj školi pronađu mrtvu, tim mora saznati što je posrijedi.

2. sez., 16. ep. - 30. kolovoza

Nakon strahovitog ubojstva u umobolnici, glavni sumnjivac sam sebe zove Bogom (gostujući glumac TIMOTHY OMUNDSTON). Nakon što shvati da taj čovjek možda i jest njegov otac, Lucifer se bori sa svojim osjećajima prema njemu i pokušava doznati istinu, dok istodobno pokušava pronaći ubojicu.

2. sez., 17. - 18. ep. - 31. kolovoza

Nakon ubojstva čovjeka koji je imao posljednji dio Plamenog mača, dijelu se gubi trag. Mama se pridružuje Chloe i Luciferu u potrazi za ubojicom. No kada Luciferu nešto odvuče pozornost, Maze ga angažira da joj pomogne spasiti ugroženu karijeru dr. Linde i sukobljava se s njim zbog tajni koje je čuvao.

Nakon što Charlotte slučajno u samoobrani spali čovjeka, Lucifer nastoji spriječiti Chloe da sazna istinu. Lucifer zadužuje Maze da pronađe Charlotte i Amenadiela jer su nestali nakon ovakvog raspleta situacije, dok on pronalazi trajno rješenje za tempiranu bombu imena mama u finalu druge sezone.

Seriju 'Lucifer' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni omiljene serije saznajte OVDJE.
 Tagovi