Lucifer, 25. veljače - 1. ožujka

Lucifer - 1
,
hr_HR

Uspješna policijska drama 'Lucifer' koja govori o Gospodaru pakla koji se vraća na Zemlju.

1. sezona, epizoda 1 - 25. veljače

Budući da je nesretan monotonim položajem gospodara pakla, Lucifer sišao je s prijestolja i povukao se u Los Angeles gdje je vlasnik luksuznoga noćnog kluba. Šarmantan, karizmatičan i vraški zgodan, Lucifer uživa u mirovini i okružen je nekolicinom svojih omiljenih stvari - vinom, ženama i pjesmom. Najednom, predivna pop-zvijezda biva ubijena ispred Luxa. Prvi put u otprilike 10 milijardi godina, Lucifer osjeti kako se nešto budi duboko u njemu kao posljedica ovog ubojstva. Samilost? Suosjećanje? Sama ga pomisao uznemirava, kao i njegovu najbolju prijateljicu Mazikeen zvanu Maze, opaku demonku u obliku predivne mlade žene.

1. sezona, epizoda 2 - 26. veljače

Kada sin filmske zvijezde pogine nakon bijega od paparazza, Chloe istražuje slučaj uz Luciferovu pomoć. U međuvremenu, Maze i Amenadiel nastavljaju nagovarati Lucifera da se vrati u pakao.

1. sezona, epizoda 3 - 27. veljače

Kada buduća 22-godišnja superzvijezda američkog nogometa ujutro pronađe mrtvu djevojku u svom bazenu, obrati se svom prijatelju Luciferu tražeći pomoć. Lucifer angažira Chloe za istragu slučaja što ih vodi u svijet novca i sporta te ljudi koji bi doslovno ubili da budu broj jedan.

1. sezona, epizoda 4 - 28. veljače

Kako bi pokušao nadvladati svoju zaluđenost s Chloe, Lucifer odlučuje da je mora zavesti. U međuvremenu, njih dvoje udružuju snage radi slučaja nestale djevojke. Amenadiel se suočava s Maze zbog svojih briga u vezi s Luciferom.

1. sezona, epizoda 5 - 1. ožujka

Nakon što se na modnoj reviji dogodi pucnjava u kojoj pogine mlada djevojka, Lucifera počne intrigirati opasnost te situacije i moli Chloe da ga uključi u slučaj. U međuvremenu, kada Maze prizna Amenadielu da se želi vratiti u pakao, on svoju pozornost usmjeri na dr. Lindu.

Seriju "Lucifer" ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi