Lovci na akcije, 7. travnja

Lovci na akcije - 8
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

9. - 10. ep.

Amber Flores iz Arizone svoju šesteročlanu obitelj hrani sa samo 50 $ na tjedan. U obitelji svi kupuju uz kupone uključujući i tatu Clayvona koji je kod kuće jer ne radi. Nakon samo tri mjeseca ekstremnog skupljanja kupona idu po svoj najveći zalogaj.
U Ohiu Amanda pokušava popraviti svoj rekord u kupnji uz pomoć kupona. Dodatni je pritisak što danas ide u kupnju s bakom koju želi zadiviti. Ali pravi je izazov nadzor triju simultanih provjera jesu li svi kuponi na broju.

U Georgii Kelly je spremna priznati svoje kupnje uz kupone i pokazati najboljoj prijateljici Candi svoje zalihe. Poslije Kelly vodi Candi u kupnju i pokazuje joj vještinu korištenja kupona. Pokušat će dobiti besplatno namirnice u vrijednosti od 1000 $.
U Idahu se Rebecca, kućanica i majka četvero djece, koristi kuponima kako bi prehranila obitelj i donirala lokalnim dobrotvornim zakladama. Sa sobom vodi i svog skeptičnog muža Jasona u nadi da će potaknuti njegovo zanimanje za kupone. Ali kad su njezini kuponi izazvali blagajnički slom, Jason je izgubio strpljenje.

Emisiju 'Lovci na akcije' ne propustite pratiti subotom u popodnevnom terminu na Domi TV!

 Tagovi