Lovci na akcije, 23. - 27. travnja

lovci na akcije 2
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

2. sez., 11. ep. - 23. travnja

21-godišnja samohrana majka dvoje djece K. T. iz Kansasa kupone traži među reciklažom. Prije negoli se vrati na fakultet s košarkaškom školarinom, K. T. i njezina prijateljica Alex pokušat će kupiti namirnice u vrijednosti četiri tisuće dolara u lokalnom "Kmartu", ali ograničenja na blagajni mogla bi ugroziti cijelu kupnju. Kad je sestra majke iz Connecticuta Erin umrla od raka jetara, Erin je spremno posvojila svoju nećakinju. Sad treba kupone kako bi uzdržavala svoju peteročlanu obitelj. Erin i njezin muž pokušavaju uštedjeti dovoljno novca putem kupona kako bi u kuću dodali tri kupaonice i tako svima dali vlastitu sobu.

2. sez., 12. ep. - 23. travnja

Povratnička skupljačica kupona Missy s Floride i dalje skuplja kupone 40 sati na tjedan i ima zalihu vrijednu sto tisuća dolara. Planira kupiti 700 četkica za zube i druge potrepštine koje će donirati centru koji pomaže mamama tinejdžericama. To je cilj s kojim se može poistovjetiti jer je i sama bila majka tinejdžerica. Bivša marinka i samohrana majka Nicole, također s Floride, ima strog mjesečni budžet od samo sto dolara za sebe i svoju kćer Autumn. Iako je nedavno izgubila posao, zbog kupona uspijeva i dalje plaćati Autumnine satove plesa.

3. sez., 1. - 2. ep. - 24. travnja

Erin, neuredna skupljačica kupona iz Missourija pokušava besplatno nabaviti robe u vrijednosti od 2000 $, ali neorganizirane metode kojima se služi mogle bi značiti njezin neuspjeh.
Dominique, studentica iz Kentuckyja i njezina braća u studentskom domu zagrabili su u svoju zalihu želatine za bazen na epskom studentskom tulumu.

Cole, maturant iz Ohia izrezuje kupone na nastavi. Zamolio je bivšu djevojku da mu pomogne u važnoj kupnji, ali njezine ludorije u trgovini ugrožavaju cijeli njegov projekt.
Trudna skupljačica Angelique iz Washingtona mora ponovno napuniti svoje police prije nego što rodi.

3. sez., 3. - 4. ep. - 25. travnja

Jeff dolazi iz dinastije muških skupljača kupona i sada predaje baklju svomu sinu Samu. Ali osmogodišnji Sam mora prvo sam obaviti kupnju uz uštedu kuponima.
Kelly, košarkaška trenerica iz Ohia kupuje uz kuponske uštede za zabavu poslije utakmice svoje košarkaške ekipe.

Joyce, konobarica iz Južne Karoline ovisnica je o kuponima. Nekad je bila bolesno vezana uz jelo, a sada usredotočuje energiju na kupone.
U Michiganu Aprille radi u salonu za prodaju automobila i svoje kolege na poslu podmićuje slasticama iz svojih zaliha.

3. sez., 5. - 6. ep. - 26. travnja

Svećenica i skupljačica kupona Adrienne iz Alabame propovijeda ljubav prema kuponima svojoj pastvi i pokušava skeptičnog prijatelja pretvoriti u sljedbenika kuponske kupnje
Iz New Hampshirea stiže nam 14-godišnja Sarah koja s pomoću kupona kontrolira kupnju namirnica za cijelu obitelj.

Lisa, skupljačica kupona iz Louisiane, nada se da će za 15 $ kupiti dovoljno namirnica da prehrani svoju šesteročlanu obitelj.
April iz Pennsylvanije kani za 15. rođendan svoje kćeri Zete sa 100 $ nahraniti 300 gostiju.

3. sez., 7. - 8. ep. - 27. travnja

Jane iz Pittsburgha mora u trgovini uštedjeti toliko da pokrije i kućne popravke. Iskre frcaju kada u trgovinu povede i kćer Lindsey koja ne vjeruje u kuponsku kupnju.
Veteranka Judy drži tečaj o kupnji kuponima i testira troje svojih polaznika.

Trudna Krista iz Marylanda traži kupone po smeću, a muževu odjeću sprema u vreće kako bi imala više mjesta u ormaru za svoje zalihe.
Amanda, ovisnica o kupnji iz Georgie za proslavu rođenja sestrina djeteta
mora svu hranu kupiti za manje od 60 $.
 

Epizode serije 'Lovci na akcije' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Domi TV.
 Tagovi