.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Lovci na akcije, 22. prosinca

Lovci na akcije, 3. sezona
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

 2. sez., 11. - 12. ep.

21-godišnja samohrana majka dvoje djece K. T. iz Kansasa kupone traži među reciklažom. Prije negoli se vrati na fakultet s košarkaškom školarinom, K. T. i njezina prijateljica Alex pokušat će kupiti namirnice u vrijednosti četiri tisuće dolara u lokalnom "Kmartu", ali ograničenja na blagajni mogla bi ugroziti cijelu kupnju. Kad je sestra majke iz Connecticuta Erin umrla od raka jetara, Erin je spremno posvojila svoju nećakinju. Sad treba kupone kako bi uzdržavala svoju peteročlanu obitelj. Erin i njezin muž pokušavaju uštedjeti dovoljno novca putem kupona kako bi u kuću dodali tri kupaonice i tako svima dali vlastitu sobu.Povratnička skupljačica kupona Missy s Floride i dalje skuplja kupone 40 sati na tjedan i ima zalihu vrijednu sto tisuća dolara.

Planira kupiti 700 četkica za zube i druge potrepštine koje će donirati centru koji pomaže mamama tinejdžericama. To je cilj s kojim se može poistovjetiti jer je i sama bila majka tinejdžerica. Bivša marinka i samohrana majka Nicole, također s Floride, ima strog mjesečni budžet od samo sto dolara za sebe i svoju kćer Autumn. Iako je nedavno izgubila posao, zbog kupona uspijeva i dalje plaćati Autumnine satove plesa.

Ne propustite pratiti 'Lovce na akcije' u subotu i nedjelju na Doma TV-u!Tagovi