Lovci na akcije, 16. - 20. travnja

Lovci na akcije 2. sezona - 4
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

2. sez., 1. - 2. ep. - 16. travnja

Erin ima samo 150 dolara da nahrani 280 gostiju na vjenčanju mlađe sestre u okolici New Yorka. Ne želi platiti punu cijenu ni za što, od cateringa do vrećica s darovima i svoje haljine za djeveruše od 19 dolara. Shavon iz Sjeverne Karoline želi da se njezina baka Flossie ponosi kako pomaže sestri Mandy nadograditi zalihu. Flossie je ostavila Shavon hrpu kupona bez roka trajanja i Shavon ih želi iskoristiti za najveću moguću uštedu.

Michellein je moto "Tko rano rani, dvije sreće grabi". Kad vidi dobru ponudu, spremna je isprazniti police supermarketa u Sjevernoj Karolini. Njezina kći izgubit će strpljenje kad bude morala obavljati kupnju u čak 40 transakcija. Kelly iz Kalifornije uzdržava cijelu svoju obitelj uključujući kćer, bolesnog oca i gluhoslijepog brata sa samo 25 tisuća dolara na godinu. Treba kupiti hranu za sve tijesnim budžetom od 50 dolara na mjesec.

2. sez., 3. - 4. - 17. travnja

April iz Pennsylvanije majka je sedmero tinejdžera. Odgaja svoju trupu djece vojničkom disciplinom, a slatkiše i grickalice drži pod ključem u sobi koju zovu "Kutija za kekse". Djeca će joj pomoći da nahrani 200 članova crkve i obitelj na mjesec dana za manje od sto dolara. Majka dvoje djece Carla vodi trgovinu za okvire u Sjevernoj Dakoti i raznosi 600 novina na tjedan pa može prva birati najbolje kupone. Ide u kupnju za večeru za 20 gostiju u svojoj kući kraj jezera, a njezina najbolja prijateljica Amanda bit će joj neočekivana konkurencija.

Michelle iz Missourija uzgaja svoje povrće i kokoške i lovi kako bi manje trošila na hranu za svoju obitelj. Uz kupone smanjila je svoj mjesečni budžet s 800 na 200 dolara, a ušteđevinu rabi za gradnju kuće za svog muža i dvoje djece. Ova će kućanica sad pokušati podignuti štednju na novu razinu i potrošiti samo 10 dolara na namirnice za mjesec dana. 20-godišnji student Tyler iz Indiane dobiva sto dolara na mjesec za hranu. Tyler je ovisnik o kupnji i nastoji zadržati što više novca za stvari osim namirnica. Kako bi zadivio svoju mamu, organizirat će svoju zalihu i krenuti u posljednju kupnju da napuni police.

2. sez., 5. - 6. - 18. travnja

Judy iz Connecticuta poznata je kao "Kuponator" jer uvijek pretražuje odjele i lovi popuste. Rabi svoje kupone da pomogne obitelji i prijateljima. Njezina sljedeća kupnja pomoći će potrebitoj obitelji, a uključivat će 105 boca ledenog čaja i limunade. Faatima rabi kupone kako bi uštedjela dovoljno novca da iseli obitelj iz opasne četvrti Detroita. Želi ponijeti cijelu svoju zalihu sa sobom na Havaje. Znajući da će kupiti golemu količinu, u trgovinu je došla s prikolicom.

Chris i Ashley iz Pennsylvanije ekstremni su donatori koji nemaju zalihu, ali stalno dobivaju besplatne proizvode u vrijednosti više tisuća dolara. Planiraju kupnju za "Feeding America", najveću organizaciju za borbu protiv gladi u zemlji. Chris vjeruje da za nula dolara može dobiti namirnice u vrijednosti više od tisuću dolara. Joni iz Ohia vraća se u još jednu veliku kupnju, također za organizaciju "Feeding America". Zbog ograničenja u trgovini ona i njezin muž Jamie zasebno će kupovati da povećaju uštedu, a njezina svita dijelit će kupone u trgovini kako bi dobili više hrane za svoju donaciju.

2. sez., 7. - 8. ep. - 19. travnja

Callie se nedavno preselila s obitelji iz Louisiane u Colorado gdje se njezin muž Jacob školuje za inženjera. Zbog skupog vrtića Callie je odlučila ostati kod kuće s njihovo troje djece i skupljati kupone da prehrani obitelj. Sad je toliko vješta s kuponima da opet može pozivati prijatelje i susjede na večere. Kreće u kupnju za veliku večeru, a u trgovini će pokušati dobiti višak. Kelly iz Georgie vratila se zbog velike kupnje za povratak u školu. Pokušat će ukupni račun smanjiti na nulu, a njezina prijateljica i početnica u skupljanju kupona Candi pokušat će je zadiviti svojom ambicioznom kupnjom.


Supruga i majka jednog djeteta Perryis iz Virginije odgaja svoju obitelj na veganskoj prehrani. Uštedu od kupona potrošit će na novu tetovažu, a da dosegne svoj cilj, za 20 dolara treba kupiti namirnice u vrijednosti 700 dolara. Melissa iz New Yorka vjeruje da je u 15 godina skupljanja kupona uštedjela više od sto tisuća dolara. Vodit će svog brata, koji ne vjeruje u kupone, u kupnju namirnica u vrijednosti 900 dolara koje će donirati kući Ronald McDonald, humanitarnoj organizaciji koja je pomogla Melissi kad se prije tri godine njezin sin prerano rodio.

2. sez., 9. - 10. ep. - 20. travnja

Katherine, samoproglašena princeza papirnatih proizvoda iz New Hampshirea, ima više od 400 rola kuhinjskog papira u svojoj zalihi. Zbog muža je pristala na šest mjeseci prestati skupljati kupone, ali prvo mora u svoju posljednju kupnju u kojoj planira kupiti još 240 rola kuhinjskog papira. 16-godišnji Joel iz Kalifornije opsjednut je kuponima. Najmlađi kupac "Lovaca na akcije" planira posljednju veliku kupnju prije početka škole, a pokušat će ostvariti svoju najveću uštedu dosad.


Trudnica Heather s Floride namirnice i odjeću za bebe kupuje u "Kmartu". Mora nabaviti 120 besplatnih konzervi mačje hrane za svog susjeda kako bi mogla staviti još jednu policu u njihovu zajedničku garažu. "Najpametniji kupac Mississippija" Bree ima zalihu punu proizvoda s više namjena. Na godinu uštedi stotine dolara izrađujući vlastiti deterdžent za rublje i kreativno rabeći svakodnevne kućanske predmete. Danas želi zadiviti majku i potrošiti manje od 140 dolara za namirnice za mjesec dana.
 

Epizode serije 'Lovci na akcije' ne propustite gledati u subotu u popodnevnom terminu na Domi TV.

 Tagovi