Lovci na akcije, 15. - 16. prosinca

Lovci na akcije, 3. sezona
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

2. sez., 7.- 8. ep. - 15. prosinca

Callie se nedavno preselila s obitelji iz Louisiane u Colorado gdje se njezin muž Jacob školuje za inženjera. Zbog skupog vrtića Callie je odlučila ostati kod kuće s njihovo troje djece i skupljati kupone da prehrani obitelj. Sad je toliko vješta s kuponima da opet može pozivati prijatelje i susjede na večere. Kreće u kupnju za veliku večeru, a u trgovini će pokušati dobiti višak. Kelly iz Georgie vratila se zbog velike kupnje za povratak u školu. Pokušat će ukupni račun smanjiti na nulu, a njezina prijateljica i početnica u skupljanju kupona Candi pokušat će je zadiviti svojom ambicioznom kupnjom.

Supruga i majka jednog djeteta Perryis iz Virginije odgaja svoju obitelj na veganskoj prehrani. Uštedu od kupona potrošit će na novu tetovažu, a da dosegne svoj cilj, za 20 dolara treba kupiti namirnice u vrijednosti 700 dolara. Melissa iz New Yorka vjeruje da je u 15 godina skupljanja kupona uštedjela više od sto tisuća dolara. Vodit će svog brata, koji ne vjeruje u kupone, u kupnju namirnica u vrijednosti 900 dolara koje će donirati kući Ronald McDonald, humanitarnoj organizaciji koja je pomogla Melissi kad se prije tri godine njezin sin prerano rodio.

2. sez., 9.- 10. ep. - 16. prosinca

Katherine, samoproglašena princeza papirnatih proizvoda iz New Hampshirea, ima više od 400 rola kuhinjskog papira u svojoj zalihi. Zbog muža je pristala na šest mjeseci prestati skupljati kupone, ali prvo mora u svoju posljednju kupnju u kojoj planira kupiti još 240 rola kuhinjskog papira. 16-godišnji Joel iz Kalifornije opsjednut je kuponima. Najmlađi kupac "Lovaca na akcije" planira posljednju veliku kupnju prije početka škole, a pokušat će ostvariti svoju najveću uštedu dosad.

Trudnica Heather s Floride namirnice i odjeću za bebe kupuje u "Kmartu". Mora nabaviti 120 besplatnih konzervi mačje hrane za svog susjeda kako bi mogla staviti još jednu policu u njihovu zajedničku garažu. "Najpametniji kupac Mississippija" Bree ima zalihu punu proizvoda s više namjena. Na godinu uštedi stotine dolara izrađujući vlastiti deterdžent za rublje i kreativno rabeći svakodnevne kućanske predmete. Danas želi zadiviti majku i potrošiti manje od 140 dolara za namirnice za mjesec dana.
 

Ne propustite pratiti 'Lovce na akcije' u subotu i nedjelju na Doma TV-u!Tagovi