Lovci na akcije, 14. - 16. svibnja

Lovci na akcije - 5
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

1. sez., 7. - 8. ep. - 14. svibnja

Chrystie je samohrana majka dvoje djece i nova je u skupljanju kupona. Svojim je zalihama ispunila svaki slobodni centimetar svoje male kuće. U osam mjeseci otkad kupuje uz kupone uštedjela je 7000 $, ali krenula je u prodavaonicu planirajući uštedu od još 600 $.
Treasure je počela kupovati kuponima da spasi obiteljski posao i sada ima zalihe vrijedne 35.000 $. Kad su je u njezinoj prodavaonici obavijestili da je pogrešno pročitala pravila kupovanja na akcijama, morala je presložiti cijeli svoj plan.

Amber, majka četvero djece iz Seattlea, skuplja kupone kod susjeda i svoje zalihe drži pod ključem. Ne voli kupovati s djecom, ali kada dadilja kasni, Amber mora u kupnju povesti sve četvero djece.
Tammilee iz Spokanea počela je skupljati kupone kad je ostala bez posla. Svojim poslovnim znanjem uspijeva tako organizirati kupnju na akcijama da uštedi dovoljno novca kako bi svake godine išla s mužem nekoliko puta na odmor.

 

1. sez., 9. - 10. ep. - 15. svibnja

Amber Flores iz Arizone svoju šesteročlanu obitelj hrani sa samo 50 $ na tjedan. U obitelji svi kupuju uz kupone uključujući i tatu Clayvona koji je kod kuće jer ne radi. Nakon samo tri mjeseca ekstremnog skupljanja kupona idu po svoj najveći zalogaj.
U Ohiu Amanda pokušava popraviti svoj rekord u kupnji uz pomoć kupona. Dodatni je pritisak što danas ide u kupnju s bakom koju želi zadiviti. Ali pravi je izazov nadzor triju simultanih provjera jesu li svi kuponi na broju.

U Georgii Kelly je spremna priznati svoje kupnje uz kupone i pokazati najboljoj prijateljici Candi svoje zalihe. Poslije Kelly vodi Candi u kupnju i pokazuje joj vještinu korištenja kupona. Pokušat će dobiti besplatno namirnice u vrijednosti od 1000 $.
U Idahu se Rebecca, kućanica i majka četvero djece, koristi kuponima kako bi prehranila obitelj i donirala lokalnim dobrotvornim zakladama. Sa sobom vodi i svog skeptičnog muža Jasona u nadi da će potaknuti njegovo zanimanje za kupone. Ali kad su njezini kuponi izazvali blagajnički slom, Jason je izgubio strpljenje.

 

1. sez., 11. - 12. ep. - 16. svibnja

Joni iz Ohia svoju deveteročlanu obitelj prehranjuje kuponima. Namjerava namirnice vrijedne 3100 $ kupiti za manje od 100 $ koristeći se pritom s 2250 kupona.
Angelique iz države Washington budna je cijelu noć dok planira kupnju. Kad joj blagajnica kaže da će količina predmeta koje kupuje izazvati blagajnički slom, svoje namirnice mora prelomiti u tri transakcije i tako riješiti tu neočekivanu zapreku.

Scott, radioproducent s Long Islanda, ovisnik je o štednji. Dok se priprema za posljednju veliku kupnju prije nego što njegova žena rodi, traži da i ona pođe s njim kako bi gurala druga kolica s namirnicama. Bit će to njegova najveća kupnja dosad, a dodatni su pritisak Amy i njihova trogodišnja kći koje idu s njim na taj veliki pohod po trgovinama.
U Las Vegasu Jen se koristi kuponima dok svoje šestogodišnje blizance podučava matematiku. Njezin muž kupuje s njom, ali nov je u rukovanju kuponima pa joj je više opterećenje nego pomoć.

Epizode serije 'Lovci na akcije' ne propustite gledati od ponedjeljka do srijede u popodnevnom terminu na Domi TV.
 Tagovi