Lovci na akcije,1. - 2. prosinca

Lovci na akcije 2. sezona - 6
,
hr_HR

Lovci na akcije fascinirajuća je, no u isto vrijeme i zabrinjavajuća emisija o ljudima čije uzbuđenje se skriva u skupljanju i korištenju kupona.

1. sezona, 11. - 12. epizoda - 1. prosinca

Joni & Angelique
Joni iz Ohia svoju deveteročlanu obitelj prehranjuje kuponima. Namjerava namirnice vrijedne 3100 $ kupiti za manje od 100 $ koristeći se pritom s 2250 kupona.
Angelique iz države Washington budna je cijelu noć dok planira kupnju. Kad joj blagajnica kaže da će količina predmeta koje kupuje izazvati blagajnički slom, svoje namirnice mora prelomiti u tri transakcije i tako riješiti tu neočekivanu zapreku.

Scott & Jen
Scott, radioproducent s Long Islanda, ovisnik je o štednji. Dok se priprema za posljednju veliku kupnju prije nego što njegova žena rodi, traži da i ona pođe s njim kako bi gurala druga kolica s namirnicama. Bit će to njegova najveća kupnja dosad, a dodatni su pritisak Amy i njihova trogodišnja kći koje idu s njim na taj veliki pohod po trgovinama.
U Las Vegasu Jen se koristi kuponima dok svoje šestogodišnje blizance podučava matematiku. Njezin muž kupuje s njom, ali nov je u rukovanju kuponima pa joj je više opterećenje nego pomoć.

2. sezona, 1. - 2. epizoda - 2. prosinca

Erin ima samo 150 dolara da nahrani 280 gostiju na vjenčanju mlađe sestre u okolici New Yorka. Ne želi platiti punu cijenu ni za što, od cateringa do vrećica s darovima i svoje haljine za djeveruše od 19 dolara. Shavon iz Sjeverne Karoline želi da se njezina baka Flossie ponosi kako pomaže sestri Mandy nadograditi zalihu. Flossie je ostavila Shavon hrpu kupona bez roka trajanja i Shavon ih želi iskoristiti za najveću moguću uštedu.

Michellein je moto "Tko rano rani, dvije sreće grabi". Kad vidi dobru ponudu, spremna je isprazniti police supermarketa u Sjevernoj Karolini. Njezina kći izgubit će strpljenje kad bude morala obavljati kupnju u čak 40 transakcija. Kelly iz Kalifornije uzdržava cijelu svoju obitelj uključujući kćer, bolesnog oca i gluhoslijepog brata sa samo 25 tisuća dolara na godinu. Treba kupiti hranu za sve tijesnim budžetom od 50 dolara na mjesec.

Ne propustite pratiti 'Lovce na akcije' u subotu i nedjelju na Doma TV-u!

 Tagovi