.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Looney Tunes show, 5. - 11. ožujka

img placeholder
,
hr_HR

Zekoslav Mrkva, Patak Dodo, Ptica Trkačica i Tvor Pepe vraćaju se u velikom stilu na naše male ekrane!

3. - 4. ep. - 5. ožujka

Za vrijeme posjeta nacionalnom parku Grand Canyon, neoprezan čin patka Dode smješta njega i Zekoslava Mrkvu u zatvor.

Zekoslav i Dodo brzo su shvatili da kauboj Jura nije idealan gost nakon što je odsjeo kod njih za vrijeme oluje. Ali kako će ga natjerati da ode?

5. - 6. ep. - 6. ožujka

Dodo je mentor Čupku, a Zekoslav glumi u reklami za smrznutu pizzu koju radi Brzi. Mirko S. Zlikovski pokušava uhvatiti Pticu trkačicu s pomoću žičare.

Kada Dodo ne želi ići na godišnjicu mature zbog toga što smatra da je vrhunac doživio u srednjoj školi, Zekoslav mu pomaže da postane uspješan prije velikog događaja.

7. - 8. ep. - 7. ožujka

Umjesto da se opuštaju za vrijeme wellness odmora, Zekoslav i Dodo provode većinu vremena svađajući se zbog starlete iz Hollywooda.

Kada tasmanijski vrag pobjegne iz gradskog zoološkog vrta i pojavi se kod Zekoslava i Dode, Dodo je prestravljen. Zekoslav misli da je to samo izgubljen pas i posvoji tasmanijskog vraga.

9. - 10. ep. - 8. ožujka

Pijetao Sofronije odabere Dodu da ga glumi u autobiografskome filmu. Za to vrijeme, Zekoslav i kauboj Jura iskopaju potencijalno vrijednu vazu u dvorištu.

Lola odvede Zekoslava u Pariz kako bi se zaljubio i Dodo otkrije da je Bakica bila špijunka u Prvome svjetskome ratu! Kojot pokušava uhvatiti Pticu trkačicu kližući.

11. - 12. ep. - 9. ožujka

Zekoslavu i Dodi se promijeni sreća i Zekoslav se mora vratiti u svoju staru zečju jazbinu. U ovoj epizodi Veselih melodija je animirani spot Zaljubljeni smo u kojem Lola pjeva o tome koliko se ona i Zekoslav vole. Zekoslav nije baš siguran u to. U Teškom metalu kojot nalazi čelično odijelo u pećini i pokušava ga upotrijebiti protiv Ptice trkačice.

Lola daje Dodi ljubavne savjete i zaljubi se u njega. Ali Dodo samo misli na Tinu, dok je Zekoslav iznenađen kada shvati da mu je možda doista stalo do Lole.

13. - 14. ep. - 10. ožujka

Ako želi pobijediti svog najvećeg neprijatelja na turniru u kuglanju, Dodo mora prijeći preko svog ponosa i zamoliti Zekoslava za pomoć.

Kada Dodo otkrije da su mu nestale novine, optuži susjede da su ih ukrali i pokušava uhvatiti lopova s pomoću komplicirane zamke koju je postavio na Zekoslavovoj večernjoj zabavi.

15. ep. - 11. ožujka

Dokazavši da posao može biti zabavan, Zekoslav se zaposli u Porkyjevoj računovodstvenoj tvrtki. Dodo odlazi na operaciju nosa.

Crtanu seriju 'Looney Tunes Show' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Domi TV!Tagovi