.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Looney Tunes Show, 17. - 23. travnja

img placeholder
,
hr_HR

Pridružite se Mrkvi, Dodi i ekipi u novim avanturama koje će zasigurno nasmijati i male i velike gledatelje!

2. sez., 14. ep. - 17. travnja

Dodo i Šunkić prisustvuju seminaru o samopomoći na kojem Dodu obuzme želja za letenjem. Nakon što ne uspije naučiti letjeti, Dodo odluči postati stjuard.

2. sez., 15. ep. - 18. travnja

Dodo je prisiljen povesti Šunkića sa sobom na odmor te obojica ubrzo završe u meksičkom zatvoru.

2. sez., 16. ep. - 19. travnja

Zekoslav i Šunkić upuštaju se u zajednički posao, no ubrzo dolazi do sukoba.

2. sez., 17. ep. - 20. travnja

Dodo je ovisan o online kupnji Zekoslavovom kreditnom karticom, a Zekoslav postaje opsjednut videoigrom. Osim toga, pogledajte čak dvije epizode "Veselih melodija"!

2. sez., 18. ep. - 21. travnja

Dodo uči svirati klavir. Zekoslav stoga nabavlja slušalice uz čiju pomoć može ignorirati i Dodino sviranje i dosadne razgovore.2. sez., 19. ep. - 22. travnja

Tasmanijski vrag Taz, Čiči i Silvestar prisiljeni su udružiti snage kako bi preživjeli u divljini i sigurno se vratili svojim kućama. Tijekom tog nevjerojatnog putovanja srest će neke od klasičnih "Looney Tunes" likova, kao što su Strašni Snježni Čovjek, tri medvjeda i Kljunati Strvinar.

2. sez., 20. ep. - 23. travnja

Cecil Kornjača vratio se i ovaj se put odlučio poslužiti slomljenim oklopom kako bi od Zekoslava izvukao novac. Nakon što mu se omiljeni naslonjač potrgao, Dodo je zajedno s Lolom krenuo u potragu za odgovarajućim zamjenskim naslonjačem. U "Veselim melodijama" Walter, Lolin tata, pjeva o tome kako je Zekoslav divan.

 

 

 

 Tagovi