novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Looney Tunes show, 12. - 17. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Zekoslav Mrkva, Patak Dodo, Ptica Trkačica i Tvor Pepe vraćaju se u velikom stilu na naše male ekrane!

11. ep. - 12. veljače

Zekoslavu i Dodi se promijeni sreća i Zekoslav se mora vratiti u svoju staru zečju jazbinu. U ovoj epizodi Veselih melodija je animirani spot Zaljubljeni smo u kojem Lola pjeva o tome koliko se ona i Zekoslav vole. Zekoslav nije baš siguran u to. U Teškom metalu kojot nalazi čelično odijelo u pećini i pokušava ga upotrijebiti protiv Ptice trkačice.

12. ep. - 13. veljače

Lola daje Dodi ljubavne savjete i zaljubi se u njega. Ali Dodo samo misli na Tinu, dok je Zekoslav iznenađen kada shvati da mu je možda doista stalo do Lole.

13. ep. - 14. veljače

Ako želi pobijediti svog najvećeg neprijatelja na turniru u kuglanju, Dodo mora prijeći preko svog ponosa i zamoliti Zekoslava za pomoć.

14. ep. - 15. veljače

Kada Dodo otkrije da su mu nestale novine, optuži susjede da su ih ukrali i pokušava uhvatiti lopova s pomoću komplicirane zamke koju je postavio na Zekoslavovoj večernjoj zabavi.

15. ep. - 16. veljače

Dokazavši da posao može biti zabavan, Zekoslav se zaposli u Porkyjevoj računovodstvenoj tvrtki. Dodo odlazi na operaciju nosa.

16. ep. - 17. veljače

Kada Tina zamoli Dodu da joj pričuva nećaka, Dodo neočekivano otkrije čari majčinstva. Za to vrijeme, Zekoslav otkriva koliko je Porky naivan. U Skrivenom kojotu, kojot koristi razne vrste kamuflaže kako bi se prikrao Ptici trkačici.

Crtanu seriju 'Looney Tunes Show' pratite od ponedjeljka do subote na Domi TV!Tagovi