Legende sutrašnjice, 8. - 9. prosinca

Legende sutrašnjice 2
,
hr_HR

Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

1. sez., 13. - 14. epizoda - 8. prosinca
Rip vodi tim u London 2166. tri mjeseca prije ubojstva njegove obitelji. On vjeruje da je to njihova konačna prilika da srede Savagea, koji je, nažalost, na vrhuncu moći. Međutim, tim otkriva dvije ključne stvari kojim će ga pobijediti - Savageovu kćer (u gostujućoj ulozi Jessica Sipos) i nešto čime će ubiti Savagea jednom zauvijek.

Nakon brojnih pokušaja u različitim vremenskim razdobljima, tim je zatočio Vandala Savagea. Međutim, Savage kaže Kendri da je može opet spojiti s Carterom pa ona dvoji treba li ga ubiti. Rip odluči isporučiti Savagea Gospodarima vremena što se ne svidi Snartu i Roryju. Dvojac odluči da je vrijeme da uskoče u brod i vrate se starom životu. U međuvremenu Savage podbada Raya o njegovu mjestu u Kendrinu životu.

1. sez., 15. - 16. epizoda - 8. prosinca
Blizina Gospodara vremena strašno uzrujava Ripa i Roryja, ali iz drukčijih razloga. U međuvremenu Sara preuzima Waverider, Kendra je opet s Carterom, a Snart odluči da je možda ipak junak.

Nakon brojnih žrtava koje je tim podnio od početka ove pustolovine, Rip odluči da je vrijeme da svatko odluči o vlastitoj sudbini te ih vrati u Central City nekoliko mjeseci nakon što su otišli. Vraćeni u normalne živote, svaki član mora samostalno odlučiti je li spreman žrtvovati sve kako bi spasio svijet u posljednjoj epizodi sezone. U međuvremenu Sara posjeti oca (u gostujućoj ulozi Paul Blackthorne) koji joj priopći strašnu vijest o sestri.

Seriju 'Legende sutrašnjice' gledajte vikendom navečer na Doma TV-u.Tagovi