.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Legende sutrašnjice, 5. - 9. ožujka

Legende sutrašnjice 2
,
hr_HR

Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

2. sez., 5. ep. - 5. ožujka

Kada Legende otkriju vremenski potres u Bijeloj kući Ronalda Reagana, čeka ih šok otkrića da je njihov stari neprijatelj Damien Darhk Reaganov savjetnik. Dok tim pokušava otkriti što Darhk planira, Sara mora odlučiti hoće li se osvetiti ili odabrati važniju misiju. Misleći da im članovi DPA mogu pomoći, Amaya i Nate provale u DPA gdje ih čeka iznenađujuće otkriće. Istodobno Stein pokušava spriječiti mlađega sebe da stvori još veće vremensko odstupanje.

2. sez., 6. ep. - 6. ožujka

Još u šoku od otkrića da je njihov neprijatelj koji putuje kroz vrijeme brzinac, Legende otkrivaju odstupanje na Divljem zapadu. Ondje pronalaze svog starog prijatelja Jonu Hexa (JONATHAN SCHAECH) koji je u nevolji zbog svog smrtnog neprijatelja Quentina Turnbulla (JEFF FAHEY). Tim ubrzo otkriva da moraju zaustaviti Turnbulla i njegovu bandu od osvajanja Zapada koji žele pretvoriti u odmetničku zemlju bezakonja. Na Hexovo iznenađenje, Sara je vođa tima. Rory je oduševljen Divljim zapadom, ali Sara pošalje Amayu da ga održi na zadatku, što je lakše reći nego učiniti. Nate, Ray i Jax pokušaju infiltrirati Turnbullovu bandu, ali to završi obračunom koji će poljuljati Nateovo samopouzdanje.

2. sez., 7. ep. - 7. ožujka

Nakon što doznaju kakav plan Dominatori imaju za svijet, Legende moraju surađivati s Flashem (GRANT GUSTIN), Supergirl (MELISSA BENOIST) i Zelenom Strijelom (STEPHEN AMELL) da ih unište zauvijek. Stein pronalazi način na koji tim može okončati Dominatore, ali pozornost mu odvlači odstupanje koje je on stvorio 1987. Vidjet ćemo junaštvo „svi za jednoga i jedan za sve“ u ovom zaključku priče s miješanjem superjunaka u tri nastavka!

2. sez., 8. ep. - 8. ožujka

Legende otkrivaju novo vremensko odstupanje i dolaze u Chicago u 1927. Brzo otkrivaju da su upali u zamku koju su im postavili Eobard Thawne (MATT LETSCHER), Damien Darhk i novi član Legije propasti, Malcolm Merlyn (JOHN BARROWMAN). Dok svi rade na onome što smatraju misijom, Jax nagovara Steina da podijeli svoju tajnu s ostalim Legendama. Stein je zarobljen, a Sara mora odlučiti hoće li zaustaviti Legiju propasti ili spasiti Steina. Također, Rory dobije neočekivanog posjetitelja i nije siguran što da učini.

2. sez., 9. ep. - 9. ožujka

Kada Damien Darhk i Malcolm Merlyn pokušaju zarobiti Ripa Huntera u 1967., stvore dovoljno veliko odstupanje da privuku pozornost Legendi. Međutim, kada tim nađe Ripa, otkrivaju da se ne sjeća svoje prošlosti zbog „vremenskog odmaka“ i sada je samo student kinematografije. Dok uvjeravaju Ripa tko je bio, otkrivaju da se moćan artefakt poznat kao Koplje sudbine nalazi kod njega, što je i dovelo Legiju propasti. Ray i Nate otkrivaju da je odstupanje utjecalo na njih osobno što im otežava da pomognu timu. Također, Rory moli Steina za pomoć i traži da mu obeća da će to tajiti od ostatka tima.

Seriju 'Legende sutrašnjice' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi