novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Legende sutrašnjice, 19. - 23. veljače

Legende sutrašnjice - 6
,
hr_HR

Doma TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj. Ova super-junačka ekipa nešto je novo , što nikada nije do sada bilo viđeno na televiziji. Kombinirajući likove iz obiju serija, ova epska priča zalazi u međusobno povezani svemir i donosi iskustvo putovanja kroz vrijeme kao i sjajnih vizualnih efekata.

11. ep. - 19. veljače

Kada tim zatreba skrovište, Rip ih vodi na Divlji zapad. Po dolasku počinje borba s odmetničkom bandom koja ugrožava gradić. Srećom, spašava ih stari Ripov prijatelj Jonah Hex (u gostujućoj ulozi Johnathon Schaech).

12. ep. - 20. veljače

Na tim se namjerila Pilgrim (u gostujućoj ulozi Faye Kingslee), profesionalna ubojica koja želi izbrisati Legende s vremenskog tijeka ubivši ih kao mlađe, dok još nisu bili superjunaci. Da ih zaštiti, Rip odluči da Sara, Snart, Rory, profesor Stein i Jax trebaju oteti mlađe sebe prije nego što ih se dočepa Pilgrim. Suočavanje s mlađim verzijama pokaže se fizičkim i emocionalnim izazovom za neke članove tima koji bi najradije zaboravili svoju prošlost. Rip im kaže da ima utočište za njihov dragocjeni teret - sirotište koje odgaja buduće Gospodare vremena gdje je i sam odrastao.

13. ep. - 21. veljače

Rip vodi tim u London 2166. tri mjeseca prije ubojstva njegove obitelji. On vjeruje da je to njihova konačna prilika da srede Savagea, koji je, nažalost, na vrhuncu moći. Međutim, tim otkriva dvije ključne stvari kojim će ga pobijediti - Savageovu kćer (u gostujućoj ulozi Jessica Sipos) i nešto čime će ubiti Savagea jednom zauvijek.

14. ep. - 22. veljače

Nakon brojnih pokušaja u različitim vremenskim razdobljima, tim je zatočio Vandala Savagea. Međutim, Savage kaže Kendri da je može opet spojiti s Carterom pa ona dvoji treba li ga ubiti. Rip odluči isporučiti Savagea Gospodarima vremena što se ne svidi Snartu i Roryju. Dvojac odluči da je vrijeme da uskoče u brod i vrate se starom životu. U međuvremenu Savage podbada Raya o njegovu mjestu u Kendrinu životu.

15. ep. - 23. veljače

Blizina Gospodara vremena strašno uzrujava Ripa i Roryja, ali iz drukčijih razloga. U međuvremenu Sara preuzima Waverider, Kendra je opet s Carterom, a Snart odluči da je možda ipak junak.

Seriju 'Legende sutrašnjice' gledajte od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi