Legende sutrašnjice, 2. sezona

Legende sutrašnjice - 10
,
hr_HR

NED 00.40

(Legends of Tomorrow), SAD, 2016./17., akcijska serija

Izvršni producenti: Dermott Downs, David Geddes, Gregory Smith, Ralph Hemecker, Mairzee Almas

Nakon pobjede nad besmrtnim zlikovcem Vandalom Savageom i korumpiranim Gospodarima vremena koji su surađivali s njim, pojavljuje se nova prijetnja. Dr. Nate Heywood (novi stalni član postave Nick Zano), neobičan i šarmantan povjesničar uključuje se u akciju nakon što dođe do šokantnog otkrića – Legende sutrašnjice razasute su kroz povijest. Nate mora spasiti Waveriderovu posadu junaka i odmetnika u kojoj su izumitelj iz Star Citya Ray Palmer (Routh) koji je stvorio egzo-odijelo koje ga smanjuje i minijaturnog junaka Atoma; Sara Lance (Lotz), asasin po imenu Bijeli Kanarinac; prof. Martin Stein (Garber) i Jefferson „Jax“ Jackson (Drameh) koji zajedno postaju metačovjek Firestorm; i okorjeli kriminalac Mick Rory (Purcell), zvan Heat Wave.

Kada Legende 1940-ih upoznaju Društvo pravde Amerike (preteče D. C.-jeve Lige pravde), Amaya Jiwe (nova stalna članica postave Maisie Richardson-Sellers), zvana Vixen, pridružit će se timu. Nakon što se tim okupi, pred njima je novi misterij - sudbina njihova bivšeg kapetana Ripa Huntera (Darvill). Legende će nastaviti novu misiju štićenja vremenskog kontinuiteta od odstupanja – neobičnih promjena u povijesti koje bi mogle imati katastrofalne posljedice. Kada Heywood, unuk člana DPA zapovjednika Steela neočekivano stekne moći, mora prevladati svoje strahove i pronaći junaka u sebi, a Legende će se sukobljavati s protivnicima iz prošlosti i sadašnjosti da spase svijet od zagonetne nove prijetnje.

O glumcima:

Victor Garber (Martin Stein/Firestorm)
Victor Garber 63-godišnji je glumac koji se proslavio brojnim filmskim projektima. Svoju karijeru je započeo filmom 'Godspell' 1973. godine ulogom Isusa, a od popularnijih projekata svakako su 'Sleepless in Seattle', 'Titanic', 'Milk' i 'Star Trek', a glumio je i u brojnim serijama. Zapaženu ulogu ostvario je 2012. godine u hvaljenom filmu 'Argo' Bena Afflecka, a 2017. glumio je u ekranizaciji poznatog romana J.D. Salingera 'Lovac u žitu'.

Arthur Darvill (Rip Hunter)

Engleski glumac i glazbenik najpoznatiji je po ulozi Roryja Williamsa iz serije 'Doctor Who'. Prvu ulogu ostvario je 2008. godine u kriminalističkoj drami „On je ubio Copperse“. U slobodno vrijeme svira gitaru i klavijature te je stvorio indie bend „Edmund“. Uživa u kuhanju, odlascima u kazalište i na koncerte.

Maisie Richardson – Sellers (Amaya Jiwe/Vixen)
Engleska glumica rođena je i odrasla u Londonu, u obitelji glumaca pa ne čudi činjenica kako je djetinjstvo provela u kazalištima. Nakon diplomiranja, Maisie je ponuđena prva profesionalna uloga u filmu 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'. Kasnije je dobila glavnu ulogu u seriji The Originals. Kad ne glumi, svoje slobodno vrijeme provodi ploveći brodom i snimajući dokumentarne filmove.

Dominic Purcell (Mick Rory)
Australski glumac rođen u Velikoj Britaniji najpoznatiji je po ulozi Lincolna Burrowsa u seriji 'Zakon braće' te ulozi Drakule u filmu 'Blade: Trojstvo'. Njegovo pravo zanimanje je vrtlar, no gledajući mnoge filmove, odlučio je postati glumac.

Ne propustite pratiti drugu sezonu akcijske serije „Legende sutrašnjice“ od 27. veljače na Doma TV-u!Tagovi