Laži mi, 3. sezona

Laži mi, 3. sezona - 4
,
hr_HR

PON - ČET 20.55

(Lie to Me), SAD, 2009., kriminalistička serija
3. sezona, 13. epizoda


Tvorac serije: Samuel Baum

Glume:
Tim Roth - dr. Cal Lightman
Kelli Williams - dr. Gillian Foster
Brendan Hines - Eli Loker
Monica Raymund - Ria Torres
Hayley McFarland - Emily Lightman


Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu o ekipi istražitelja tvrtke The Lightman Group, na čijem čelu je svjetski priznati stručnjak za obmane, dr. Cal Lightman (Tim Roth). Njegov glavni adut je sposobnost otkrivanja lažljivaca uz pomoć analize glasa i govora tijela, a u novoj sezoni tim očekuju novi, uzbudljivi slučajevi.


O glumcima:

Tim Roth
(Dr. Cal Lightman)

Tim Roth prvu je ulogu ostvario kao glavni glumac u kontroverznom televizijskom filmu 'Made in Britain' koji je osvojio nagradu British Prix Italia. Prva uloga u cjelovečernjem filmu uslijedila je u 'Robu Royu' uz Liama Neesona i Jessicu Lange. Za tu je ulogu nominiran za Zlatni globus i Oscar u kategoriji najboljeg sporednog glumca u dramskom filmu. Uspjesi su se nastavili nizati. Ostvario je uloge u nekoliko istaknutih filmova i televizijskih serija, poput filma 'Vincent i Theo' Roberta Altmana u kojem je glumio Vincenta van Gogha. Ubrzo je stekao svjetsku slavu za uloge u Tarantinovim filmovima 'Reservoir Dogs' i 'Pakleni šund'. Glumio je i s Markom Wahlbergom i Helenom Bonham Carter u remakeu 'Planeta majmuna' u režiji Tima Burtona, 'Sretnim brojevima' Nore Ephron, 'Nepobjedivima', 'Srcu tame' s Johnom Malkovichem, 'Nevjerojatnom Hulku' s Edom Nortonom i mnogim drugim filmskim uspješnicama.
Svoj prvi film režirao je 1999. godine – bila je to hvaljena adaptacija 'Ratne zone' Alexandera Stuarta u kojoj je glumio Ray Winstone.

Kelli Williams
(Dr. Gillian Foster)

Kelli Williams rođena je i odrasla u Los Angelesu. Najpoznatija je po ulozi u sudskoj dramskoj seriji 'Pravda za sve' s Dylanom McDermottom. Nakon sedam sezona, Williams je ostvarila ulogu u seriji 'Medicinska istraga'. Glumila je u mnogim televizijskim projektima, poput televizijskog filma 'Charlie' s Matthewom Modineom i TV serije 'Muškarci na stablima'.

Brendan Hines
(Eli Loker)

Brendan Hines je glumac i kantautor iz Baltimorea. Njegove televizijske uloge uključuju usputnu ulogu u seriji 'Terminator: Kronike Sare Connor' i 'The Middleman', kao i gostujuće uloge u serijama 'Bez traga', 'Love, Inc.' i 'Angel'.
Na velikome platnu glumio je u komediji 'Deep in the Valley' uz Chrisa Pratta i Rachel Specter, 'Heavy Petting' s Malin Akerman i 'Ordinary Sinner' s Elizabeth Banks.

Monica Raymund
(Ria Torres)

Monica Raymund polazila je prestižni konzervatorij Julliard, gdje je nagrađena nagradom John Houseman koja se dodjeljuje za angažiranost i posvećenost razvoju mladih američkih glumaca. Glumila je u 200. epizodi uspješne serije 'Zakon i red: Odjel za žrtve', a imala je i zapažene uloge u popularnim serijama 'Dobra žena', 'Chicago Fire' i 'Chicago PD'. Glumila je i u filmu 'Prijevara' uz Richarda Gerea, a bavi se i kazališnom glumom.

Hayley McFarland
(Emily Lightman)

Hayley McFarland rođena je u Oklahomi. Glumom se počela baviti u djetinjstvu, i to u kazalištu, gdje je ostvarila prve uloge u predstavama 'Titanic', 'Guslač na krovu' i 'Moje pjesme, moji snovi'.  Glumila je u uspješnim televizijskim serijama kao što su '24', 'Gilmorice', 'Uvod u anatomiju', 'Dodir života i smrti', 'Zločinački umovi', 'Zakon i red: Odjel za žrtve', 'Momci s Madisona' i 'Sinovi anarhije'. Najzapaženije uloge u filmovima ostvarila je u hororu 'Prizivanje' i 'An American Crime' uz Ellen Page.

 

Treću sezonu serije 'Laži mi' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. Više o trećoj sezoni saznajte na Laži mi 3.

 Tagovi