Laži mi, 16. - 20. travnja

Laži mi 2
,
hr_HR

Život je poput igre i svaka igra ima svoja vlastita pravila, ali igranje po pravilima ne znači i pobjedu, jer jedino što se zapravo računa u životu jest sreća.

2. sez., 17. ep. - 16. travnja

Cal i Gillian istražuju pokušaj atentata na guvernera Virginije. Guverner je prošao bez ozljede, ali jedna je članica njegova osoblja ubijena. Cal brzo zaključuje da je ona bila prava meta i pretpostavlja da je netko iz guvernerova stožera (ako ne i sam guverner) namjestio čitavu tu situaciju da prikrije ubojstvo. Cal i Gillian moraju pronaći ubojicu uoči guvernerova reizbora.

2. sez., 18. ep. - 17. travnja

Cal riskira da ga se razotkrije kao kockara u ilegalnom klubu boraca nakon što je jedan od boraca pronađen mrtav. Istodobno, Gillianina veza s Burnsom postaje upitna nakon što ona otkrije uznemirujuću tajnu.

2. sez., 19. ep. - 18. travnja

Nakon što je gledao pogubljenje prvog čovjeka kojeg je pomogao osuditi, Cal misli da je možda pogriješio i kreće otkriti istinu. Njegov se strah obistinjuje kada još jedan dječak nestane u okolnostima sličnim kao i prva žrtva.

2. sez., 20. ep. - 19. travnja

Nakon što Gillianin dečko Dave Burns bude otet, Cal ga pokušava pronaći uz pomoć Burnsova zagonetnog bivšeg partnera.

2. sez., 21. ep. - 20. travnja

Lightman Group istražuje nestanak mlade žene, što ih dovede do otkrivanja kriminalnog elementa u industriji filmova za odrasle.

Seriju 'Laži mi' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi