Laurine tajne, 8. - 13. siječnja

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Dobrodošli u kaotičan svijet genijalne detektivke!

2. sez., 1. epizoda - 8. siječnja

Prvi nastavak druge sezone donosi slučaj otetog dječaka koji je nestao iz obitelji na Manhattanu. Laura i njezin tim nađu se u utrci s vremenom i visokim ulozima a da bi spasili dječaka, moraju otkriti niz obiteljskih tajni. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE (Vatreni dečki, Šok terapija, Odjel za ubojstva).

2. sez., 2. - 3. ep. - 9. siječnja

Žena koja ima rak umire u tajanstvenim okolnostima te Laura i njezin tim istražuju slučaj kroz svijet preživjelih i osoba koje pružaju potporu oboljelima. Doznaju da izgled može varati. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE.


U zgradi s naizgled neprobojnim sigurnosnim sustavom, ubijeno je tehnološko čudo od djeteta te Laura i njezin tim moraju riješiti zbunjujuće ubojstvo prije nego što netko ukrade ideje žrtve koje su vrijedne milijune dolara. Gostujući glumac GABRIEL MANN (Osveta).
 


2. sez., 4. - 5. ep. - 10. siječnja

Dvojica osuđenih ubojica pobjegla su iz strogo čuvanog zatvora. Laura i njezin tim pridružuju se lovu na odbjegle zatvorenike, no njihova je odanost stavljena na kušnju jer je jedan od dvojice zatvorenika njihov bivši kapetan. U gostujućim ulogama pojavljuju se ENRICO COLANTONI (Osumnjičeni, Veronica Mars, Slobodni strijelci) te CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani.


Supruga nacionalnog medijskog mogula izgurana je s ceste, a Laura i njezin tim vrlo brzo otkrivaju da stvari nisu onakvima kakvima se čine. Otkrivaju mračnu tajnu u slučaju koji se odavno smatra riješenim. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE.
 


2. sez., 6. - 7. ep. - 11. siječnja

Vlasnik obližnje teretane u vlastitoj je sauni skuhan živ. Laura i njezin tim zadiru u svijet ljudi opsjednutih teretanom i vježbanjem, no vrlo brzo shvaćaju da je prijetnja veća nego što su mislili. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE.


Laura i njezin tim na tragu su međunarodne kriminalističke skupine krijumčara. Pokraj ceste nađena je mrtva trudnica, a tim vrlo brzo otkriva da krijumčarena roba nije ono što su mislili. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE.

2. sez., 8. - 9. ep. - 12. siječnja

Laura i njezin tim istražuju tko je razotkrio policajca koji je bio na tajnom zadatku te tako uzrokovao njegovo ubojstvo. Nepoznati napadač upada u njihov sustav i napada članove tima. U postaji moraju promijeniti taktiku da bi našli napadača prije nego što ubije još policajaca. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE. Gostujuća glumica je REGINA TAYLOR (Jedinica, Odletjet ću).


Laura i njezin tim rješavaju slučaj ubojstva u urbanom lovu na blago koji ih vodi od prašnjavih krovova New Yorka do raskošnih prostorija simfonije. U tijeku istrage Laura je prisiljena razmisliti o novim oblicima moderne ljubavi. U ulozi kapetanice Nancy Santiani pojavljuje se gostujuća glumica CALLIE THORNE.
 


2. sez., 10. - 11. ep. - 13. siječnja

Nakon okrutne smrti parfemskog mogula, detektivi se pitaju kome mogu vjerovati. Otkrivaju se tajne, a Laura i Jake ne mogu se složiti oko toga tko je glavni sumnjivac, baš kao što se ne mogu složiti oko svoje veze. Gostujući glumci su JERRY O'CONNELL (Ne podcjenjuj Jordan, Sliders, Jerry Maguire), WILLIE GARSON (Zločinci u odijelima, Seks i grad) i STOCKARD CHANNING (Zapadno krilo, Dobra žena, Šest stupnjeva odvojenosti, Briljantin), kao i CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani.


Zbog velikog prevrata Laura je u smrtnoj opasnosti, što jasno govori da slučaj ubojstva Michaela Dunhama nije ni približno riješen. Laura je u borbi s vremenom nastojeći spasiti svoj život i razotkriti ubojicu. Gostujući glumci su CALLIE THORNE kao kapetanica Santiani, JERRY O’CONNELL kao Jon Dunham te STOCKARD CHANNING kao Brenda Phillips.
 

Drugu sezonu napete serije 'Laurine tajne' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi